Kocaeli Karikatür Yarışmasının Son Katılım Tarihi Belirlendi

Karikatür Yarışmasının Son Katılım Tarihi Belirlendi

04.03.2018 - 12:44 | Son Güncellenme:

.

Karikatür Yarışmasının Son Katılım Tarihi Belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Şehir Kocaeli Karikatür Yarışması’nın son başvuru tarihi 2 Nisan 2018 olarak belirlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Bilge Şehir Kocaeli Karikatür Yarışmasının konusu ‘Çocuk ve Dijital Bağımlılık’ olarak kararlaştırıldı. Jürisinde ünlü karikatüristler, Andrey Popov, Sryran Caferli, Saadet Demir Yalçın, Murat Yılmaz ve Ahmet Altay bulunan yarışmanın son katılım tarihi ise 2 Nisan 2018 olarak belirlendi.
Başvuruları internet üzerinden yapılan yarışmanın birincisi 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca 5 kişiye bin 500 TL başarı ödülü takdim edilecek. Dünyanın dört bir yanından profesyonel ve amatör karikatüristlerine açık Bilge Şehir Kocaeli Uluslararası Karikatür Yarışması ödül töreni 21-23 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli’de yapılacak. Yarışma kapsamında toplumdaki çocuklarda oluşan internet bağımlılığı ve sosyal medya gibi konulara dikkat çekmek amaçlanıyor. Bu amaçla yarışmaya perspektif açısından güçlü eserlerin katılması bekleniyor.

Yazarlar