Kariyer A’dan Z’ye Yönetim Çözümleri, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde…

A’dan Z’ye Yönetim Çözümleri, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde…

30.10.2014 - 10:19 | Son Güncellenme:

İş dünyasına yeni liderler kazandırmayı hedefleyen Yönetim Zirvesi, bu yıl 13. kez düzenleniyor.

A’dan Z’ye Yönetim Çözümleri, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde…

27 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Yönetim Zirvesi kapsamında, Amerika, Almanya, Japonya ve daha birçok ülkenin yönetim otoriteleri, global yöneticileri ve holding sahipleri Maslak Sheraton Otel’de bir araya gelecek. Zirve’de, her sektörden, her ölçekteki şirket için, yönetim deneyimlerinin paylaşılacağı 16 farklı oturum yer alıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en önemli iş platformlarından biri olan Eduplus Uluslararası Yönetim Zirvesi’nin 13.sünde şirket sahipleri, üst düzey yöneticiler ve yönetici adayları ile yönetimdeki en son trendler paylaşılacak. Üçge, Dow ve Avita’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen Zirve’de 16 farklı konuda, 30 konuşmacı yer alacak.

Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde, Türkiye’deki önemli şirket gruplarının kurucuları ve yönetim kurulu başkanları, zengin yönetim birikimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Evyap Holding İcra Başkanı Mehmet Evyap, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Kibar Holding CEO’su Dr. Tamer Saka, Yıldız Holding Mali İşler Başkan YardımcısıMustafa Tercan, Biota Laboratuvarları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Cihat Dündar ve EA Group Yönetim Kurulu Başkanı- Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıEkim Alptekin, iş hayatına girişlerinden bu güne, şirket yönetiminde yaşadıkları tecrübeleri ve edindikleri yönetim prensiplerini aktaracaklar. Holding patronlarının, köklü deneyimleri, özellikle iş hayatında üst basamakları hedefleyen yönetici adayları için, çok değerli ipuçları taşıyacak.

Haberin Devamı

Bu yılki Eduplus Yönetim Zirvesi’nin, bir başka önemli konuşmacı grubunu da, global şirketlerin üst düzey yöneticileri oluşturuyor. Sektöründe dünya lideri şirketlerde, yönetim kademelerine yükselmiş Türk ve yabancı yöneticiler, global yönetim anlayışının gereklerini, dinleyicilerle paylaşıyor. Zirve’ye konuşmacı olarak katılan global şirket yöneticileri arasında, Unilever Global Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Allianz Türkiye Yönetim Kurulu BaşkanıCansen Başaran Symes, IBM İş ve Teknoloji Hizmetleri Ülke Lideri Yeşim Taşlıoğlu,Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu, Reckitt Benckiser Türkiye Kurucusu ve Iglo Genel MüdürüCaner Tunaman gibi bir çok önemli isim yer alıyor.General Electric Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı & Genel MüdürCanan Özsoy, Albright Stonebridge Group Türkiye Yönetim Kurulu BaşkanıHakan Akbaş, Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı - Henkel Beauty Care Genel MüdürüHasan Alp Alemdar veCovidien Türkiye & Azerbaycan Genel Müdür Gökşin Özel, Coca-Cola Avrasya ve Afrika Bölgesi Group CIO’su Teoman Buyanda, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nin diğer önemli global konuşmacılarını oluşturuyor. Global yöneticilerin konuşmaları, kariyerlerini Türkiye ile sınırlandırmak istemeyen yöneticiler ve yönetici adayları için yol gösterici bilgiler içeriyor.

Haberin Devamı

Türkiye’deki önde gelen şirketlerin profesyonel yöneticileri de, kariyer serüvenlerini ve yöneticilik birikimlerini, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde, dinleyenlere aktaracaklar. Zirve’de konuşacak profesyonel yöneticiler arasında, Garanti Bankası Yönetim Kurulu ÜyesiDr. Cüneyt Sezgin, Garanti Teknoloji Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Reha Emekli, TTnet Genel Müdür Yardımcısı – Pazarlama, N.Mert Başar veTurkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür YardımcısıBanu İşçi Sezen gibi etkili isimler yer alacak.

Haberin Devamı

Yönetim otoritelerinden Türkiye, Amerika ve Japonya’dan en son trendler

Sidar Global Advisors CEO ‘su Cenk Sidar, Kyoto Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Aslı M. Çolpan, Franklin Covey Yönetici OrtağıSuresh Gunaratnam, Remed Genel Müdür Yardımcısı Faruk Ertuğ, Leadership and Team Coach Sami Bugay, Egon Zehnder Yönetici Ortağı Murat Yeşildere,
Harvard Club Türkiye Başkanı Şeyma Yavuz, Deloitte Chief Learning OfficerFazıl Oral, PRHollywood

Yönetici Ortağı Monica Matulich, Kaliforniya Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Amerika'nın İlk ve Tek Lisanslı Türk NLP Eğitmeni Burcu Ünsal ise Türkiye, Amerika ve Japonya’dan yönetim trendlerini aktaracaklar.

Zirvede ayrıca, Eduplus Yönetim Kurulu Başkanı ve Konferans Başkanı Dr. Çağlar Çoroğlu tarafından Cenk Sidar, Prof. Aslı M. Çolpan, Cansen Başaran Symes, Caner Tunaman ve Canan Leslie Anderson’a Yönetim Ödülü verilecek.

Zirve’nin oturum başlıkları ise şöyle olacak;

Global Yöneticinin El Kitabı! Japonya ve Amerika'dan Yönetim Trendleri

Haberin Devamı

IBM CxO Araştırması! Şirketler için Vizyon, Strateji ve Değişim Kılavuzu

The 7 Habits of Highly Effective People

Çalışanların İhtiyaçları Değişiyor, Peki ya Yöneticilerin?

Kurumsal Yönetimin Önemi! Uluslararası Standartlar, İlkeler ve Uygulamalar

Bilim ve Uygulamalar Aracılığıyla İnovasyon

Müşteri Çağında Pazarlama ve Marka Yönetimi

İş Hayatında Kadın Olmak! Önyargılar, Zorluklar ve Yükselmek

Ünlü Girişimcilerin Küresel Başarıları! Dünya Şirketi Olmanın Kuralları

Matrix Management Success! Fortune 500 Şirketlerinde Uygulanan Yöntemler

Sorun Çözme, Çatışma Yönetimi ve Müzakere Teknikleri

Hedefleri Aşmak! Rekabet Ortamında Yönetim ve Büyüme Stratejileri

Inovatif Şirketler! Yenilikçi, Rekabetçi ve Müşteri Odaklı Marka Olmak

Başarılı Lider Olmanın Kuralları!-Takım Ruhu, Yetki Devri ve Motivasyon

Ödül Alan Çalışmalar - Kariyeriniz için Liderlik Gelişimi ve Yetenek Yönetimi

The American NLP Technology! 6 Shiny Rules to Be Creative, Innovative and Extraordinary