Kariyer atamalar

atamalar

13.10.2008 - 19:27 | Son Güncellenme:

Aras Holding AŞ İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevine Yusuf Ziya Gündüz atandı.

atamalar

Yusuf Ziya Gündüz, Aras Holding’in CEO’su

Haberin Devamı

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü’nden mezun olan Gündüz, Londra’da iş idaresi diploması aldıktan sonra 20 yıl Shell’de görev aldı. Daha sonra, Petrol Ofisi Akaryakıt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Yurtiçi Kargo Genel Müdürlüğü ve son olarak Arıkanlı Holding Taşıma Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Ahmet Paksoy, Interferry’nin ilk Türk başkanı oldu

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, 25 ülkenin temsil edildiği, denizcilik işletmelerini çatısı altında toplayan tek örgüt olan Uluslararası Feribot İşletmecileri Birliği’nin (Interferry) başkanlığına seçildi. Paksoy, dünya denizciliğinin en prestijli örgütlerinden Interferry’nin 30 yılı aşan tarihinde başkanlığa seçilen ilk Türk oldu. Paksoy’un başkanlığıyla Türkiye, dünyanın önde gelen denizyolu işletmecilerinin katılımıyla gerçekleşecek Interferry 2009 Konferansı’na ev sahipliği yapma hakkını da kazandı.

Haberin Devamı

DSG International plc Electro World Türkiye’ye yeni İK müdürü

DSG International plc Electro World Türkiye’nin İK Müdürü Özlem Köker oldu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunu olan Köker, Marmara Üniversitesi’nde MBA ve Boğaziçi Üniversitesi’nde MMA yaptı. Profesyonel yaşamına Doğan Holding’de başlayan Köker, sonra sırasıyla Prometheus Danışmanlık, Toyotasa, Oyak Holding, Metro AG ve Praktiker AG’de farklı görevlerde bulundu.

Dr. Mustafa Menteş, artık Alman Hastanesi’nin başhekimi

Dr. Mustafa Menteş, Universal Hospitals Group’a bağlı Alman Hastanesi’nin yeni başhekimi oldu. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Menteş, Uzunköprü Merkez Sağlık Ocağı Başhekimliği görevinde bulundu. Uzmanlık eğitimini Avusturya Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan ve radyoloji uzmanı olan Menteş, MRI ve BT konularında çalışmalar yaptı.

Baymak’ta üretim ve planlama Tevfik Efekan Benlier’e emanet

Baymak Üretim ve Planlama Müdürlüğü görevine Tevfik Efekan Benlier atandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Benlier, İstanbul Üniversitesi’nde işletme mastırı yaptı. 1992’de planlama mühendisi olarak iş hayatına atılan Benlier, planlama tedarik ve lojistik müdürlüğüne kadar çeşitli kademelerde görev yaptı.

Haberin Devamı

Fatoş Kutay, Emirates’e satış ve pazarlama müdürü olarak katıldı

A. Fatoş Kutay, havayolu şirketi Emirates’in İstanbul ofisinde, satış ve pazarlama müdürü olarak göreve başladı. American Collage of Switzerland’ta iş yönetimi eğitimi alan Kutay, British Airways’in İstanbul ofisinde bilet ve rezervasyon temsilcisi olarak çalıştı. Daha sonra Er-Tur Turizm ve Organizasyon’da görev alan Kutay, I.S.A.D (IATA Seyahat Acenteleri Türkiye) başkanlığı görevini de sürdürdü. 1999’da Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği görevine başlayan Kutay, son olarak Swiss Uluslararası Havayolu’nun Türkiye Satış Yöneticisi olarak çalışıyordu.