Kariyer atamalar

atamalar

26.10.2008 - 18:41 | Son Güncellenme:

3M Türkiye’nin Genel Müdürü, 3M Romanya Genel Müdürü Karim Sarahni oldu.

atamalar

Karim Sarahni, 3M Türkiye’nin Genel Müdürü

Haberin Devamı

Sarahni, 3M’deki çalışma hayatına 1991’de Hamburg’da teknik bölümde başladı. Daha sonra Dubai’de pazar geliştirme müdürü olarak çalışan Sarahni, ardından Doğu Avrupa (CEE) Bölgesi iş geliştirme müdürü olarak çalıştı.
2001-2003 yılları arasında Brüksel’de elektronik&iletişim, 2003-2005 yılları arasında ise Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi elektronik ürünler bölümü müdürü olarak görev yaptı.

Meltem Azbazdar CarrefourSA’da yükseliyor

CarrefourSA Hukuk Direktörü Meltem Azbazdar, Gayrimenkul ve İş Geliştirme Direktörü olarak atandı.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Azbazdar, İngiltere’de başladığı çalışma hayatını İngiliz hukuk firması Fox&Gibbons İstanbul ofisinde sürdürdü. Daha sonra Hergüner Bilgen Özeke Hukuk Bürosu’nda kıdemli hukuk danışmanı ve takım yöneticisi olarak çalışan Azbazdar, 2005’te hukuk direktörü olarak CarrefourSA’ya transfer oldu.

Haberin Devamı

C5 Mobile’da Süha Çolakoğlu dönemi

Nokia, Philips, Turkcell gibi markaların mobil iletişim ürünlerini Türkiye’deki kullanıcılarına ulaştıran C5 Mobile’ın Genel Müdürlüğü’ne Süha Çolak-oğlu atandı.
Çolakoğlu, Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra, iş hayatına Alarko Holding’de satış mühendisi olarak başladı. Daha sonra Toyotasa’da, RJReynolds’ta, Degere International’da, DHL’de, Turkcell’de farklı görevlerde bulundu. Çolakoğlu, son olarak Eti Şirketler Grubu’nda satış grup başkanı ve icra kurulu üyesi olarak çalışıyordu.

Alcon Türkiye Genel Müdürü Cem Çolakoğlu oldu

Cem Çolakoğlu, Alcon Türkiye’nin Genel Müdürü olarak göreve başladı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Çolakoğlu, daha sonra sırasıyla Eczacıbaşı-Orta Asya Bölge Yöneticisi, Lilly Orta Asya, Türkiye, Rusya, Avrupa&Orta Afrika bölgelerinde satış-pazarlama ve iş etiği-uygunluk konularında yönetici olarak çalıştı. Son 3 yıldır genel müdür olarak Eli Lilly Pakistan’da görev yapmaktaydı.