Kariyer atamalar

atamalar

16.06.2008 - 21:05 | Son Güncellenme:

Özsüt’ün yeni Pazarlama Sorumlusu Funda Bektaş oldu. Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Bektaş, iş hayatına İzmir Basma Fabrikası’nda Satın Alma Sorumlusu olarak başladı.

atamalar

Özsüt’e yeni Pazarlama Sorumlusu

Haberin Devamı

Özsüt’ün yeni Pazarlama Sorumlusu Funda Bektaş oldu. Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Bektaş,   iş hayatına İzmir Basma Fabrikası’nda Satın Alma Sorumlusu olarak başladı. 2000 yılında DYO Matbaa mürekkepleri firmasında Üst Düzey Yönetici Asistanı olarak görev yapan Bektaş, 2002 yılında aynı şirkette Pazarlama ve Halkla İlişkiler Sorumlusu oldu.

Park Hyatt İstanbul Maçka Palas Genel Müdürü Tashi Takang

Park Hyatt Istanbul  Maçka Palas’ın Genel Müdürlüğü’ne Tashi Takang getirildi. Orta Asya kökenli Tashi Takang, Delhi Üniversitesi Ekonomi ve Politika Bölümü mezunu. Bir süre otelcilik eğitimi alan Takang, iş hayatına Mövenpick Hotels & Resorts ile başladı. 1996 yılında Hyatt Regency Dubai ile Hyatt ailesine katılan Takang, Selanik’teki Hyatt Regency Otel’de Yiyecek & İçecek Direktörü olarak çalıştıktan sonra görevine Hyatt Regency Belgrad’ta devam etti. Takang son olarak Hyatt Regency Varşova’da  Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyordu.

Haberin Devamı

McDonald’s Türkiye’de atama

McDonald’s Kurumsal İletişim Müdürlüğü’ne Nedret Türkkuşu atandı. 1986-1994 yılları arasında uluslararası şirketlerde satış, pazarlama ve iletişim alanlarında yöneticilik yapan Türkkuşu, daha sonra Oriflame Kozmetik’te  satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev aldı. Turkkuşu en son Goodyear Lastikleri’nde Halkla İlişkiler Müdürlüğü gö-revini yürütüyordu.