Kariyer atamalar

atamalar

14.07.2008 - 02:43 | Son Güncellenme:

Real Hipermarketleri’nin Genel Müdürü Kubilay Özerkan oldu. İş hayatına Migros Türk’te başlayan Özerkan, 1997’den bu yana Metro Group şirketlerinde kariyerini sürdürüyor.

atamalar

Real Hipermarketleri’ne yeni genel müdür

Haberin Devamı

Real Hipermarketleri’nin Genel Müdürü Kubilay Özerkan oldu. İş hayatına Migros Türk’te başlayan Özerkan, 1997’den bu yana Metro Group şirketlerinde kariyerini sürdürüyor. Metro Cash&Carry Türkiye’de Kuru Gıda Satın Alma Bölümü’nde çalıştıktan sonra Metro Cash&Carry Romanya, Macaristan ve Bulgaristan’da gıda satınalma direktörü ve yönetim kurulu üyesi olarak çalışan Özerkan, 2006’da Metro Group’un bir diğer şirketi Real Hipermarketleri’nde görev almaya başladı. Özerkan, Real Hipermarketleri Ukrayna ve Romanya’da yine gıda satınalma direktörü ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı.

Ernst & Young Avrupa Bölgesi’ne Türkiye’den ortak

Müge Tan, Ernst & Young Avrupa Bölgesi’ne şirket ortağı olarak atandı. Tan, 1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Arthur Andersen’da çalışmaya başlayan Tan, burada bankacılık ve finans, üretim ve servis sektörleri ile teknoloji, medya ve komünikasyon gibi çeşitli alanlarda vergilendirme konusunda uzmanlaştı. 2002’den itibaren Ernst & Young Türkiye Ofisi Vergi Bölümü’nde sırasıyla müdür ve kıdemli müdür olarak görev aldı. Şu anda Vergi Uygulamaları Bölümü İstanbul Ofisi’nde finansal hizmetler grubunda çalışan Tan, serbest muhasebeci mali müşavirlik sertifikasına sahip.

Haberin Devamı

Dr. Tuanna Ünay, Pensa İlaç’ın medikal direktör

Dr. Tuanna Ünay, Pensa İlaç’ın medikal direktörü olarak atandı. Ünay, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. İlaç sektöründeki iş hayatına 1999 yılında Toprak İlaç’la başlayan Dr. Tuanna Ünay, daha sonra Merck İlaç’ın kuruluşundan itibaren kardiyovasküler hastalıklar grubu ürün müdürü olarak çalışmalarına devam etti. Daha sonra Saba İlaç’ın yeni yapılanması döneminde medikal müdür olarak bu firmaya katıldı ve görevine medikal direktör olarak devam etti. 

Mustafa Ertuş, Eczacıbaşı Bilişim’de

Eczacıbaşı Bilişim, Mustafa Ertuş’u ‘Pazarlama ve Satış Müdürü’ olarak yönetim ekibine kattı. Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ertuş, aynı üniversitenin işletme bölümünde yüksek lisansını tamamladı. İş yaşamına Bekoteknik’te başlayan Ertuş, daha sonra IBM Software’de ürün yöneticisi olarak görev yaptı. Ertuş IBM Software’den sonra sırasıyla Mikro Yazılımevi, Oracle Türkiye, Siemens Business Services ve Meteksan Sistem’de farklı pozisyonlarda çalışmalar yaptı.