Kariyer DBE, Türkiye genç girişimci profilini 19. İK Zirvesi’nde tartışmaya açıyor

DBE, Türkiye genç girişimci profilini 19. İK Zirvesi’nde tartışmaya açıyor

10.02.2014 - 11:30 | Son Güncellenme:

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Management Center Türkiye (MCT) tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katılıyor

DBE,  Türkiye genç girişimci profilini 19. İK Zirvesi’nde tartışmaya açıyor

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Management Center Türkiye (MCT) tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katılıyor. Zirvede “Türkiye'deki Genç Girişimcilerin Profili” konulu bir oturum düzenleyecek DBE ayrıca etkinlik kapsamında “Türkiye Genç Girişimci Profili Araştırması” ilk sonuçlarını da açıklayacak.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Management Center Türkiye (MCT) tarafından 12-13 Şubat 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek 19. İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katılıyor. Etkinlikte bu sene özel stant tasarımı ile de dikkat çeken DBE, “İK Yönetiminde Metafor Olarak Çağdaş Sanat” temasına odaklanarak, standında çağdaş sanat ve İK ilişkisini katılımcılara aktarmaya hazırlanıyor.

Zirve kapsamında DBE Kurumsal Gelişim Merkezi’nden Uzman Psikolog, Kurumsal Eğitmen ve Koç Burcu Çanacık tarafından Rumeli 4. Salon’da 14.05 – 14.40 saatleri arasında bir oturum düzenlenecek. "Bir zamanlar fakir ama gururlu, asi ama zeki, anlaşılmaz ama yetenekli bir genç vardı. Şimdi girişimci oldu!" adlı oturumu ile genç girişimcilerin şaşırtan profillerini ele alacak.

İnsan kaynakları yönetimi dünyasının ilgiyle takip ettiği organizasyonda Çanacık, Türkiye'deki genç girişimcilerin profiline ışık tutacak bir ön bir araştırmayı da aktaracak. “Aman uzak olsun” deyip kaçırdığımız yetenekler…

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü oturumunda; Türkiye’de başarıyı yakalayan genç girişimciler ile onların yetenekleri ele alınacak. Ayrıca birçoğu mülakatlarda elenen, hatta mülakata geç kalan; saatlerce masalarında oturamayacak kadar hiperaktif ya da iş yeri kurallarına uyamayacak kadar disiplinsiz, CEO eleştirebilecek kadar sivri olan bu girişimcilerin başarıyı yakalayana kadar yaşadıkları ilginç deneyimler paylaşılacak. DBE sunuma katılan herkese kendi yeteneklerini keşfetmesi için vereceği değerli önerilerin yanı sıra etkinliğin ardından kartvizitini bırakan kişiler arasından yapılacak çekilişle üç kişiye, 16PF raporu üzerinden verilecek geribildirimi de kapsayan üçer seanslık koçluk hediye edecek.

“19. İK Zirvesi” kapsamında iki gün boyunca stand açacak olan DBE, standını ziyaret eden profesyonelleri de İK, girişimcilik ve iş hayatı ile ilgili son yenilikler ve gelişmeler konusunda da bilgilendirecek.

İK Zirvesi hakkında bilgi almak için http://www.insankaynaklarizirvesi.com/, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, uzmanları ve uzmanlık konuları hakkında bilgi almak için:
www.dbe.com.tr www.dbe-online.com.tr adresleri ziyaret edilebilir.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nü sosyal medyadan izlemek için:
http://www.linkedin.com/in/DavranisBilimleriEnstitusu
http://www.facebook.com/DavranisBilimleriEnstitusu
https://twitter.com/DBEdbe