Kariyer HABER TURU

HABER TURU

14.07.2008 - 02:34 | Son Güncellenme:

Sabancı Üniversitesi, akademik programlar, karşılıksız burslar, eğitim olanakları gibi konularda bilgi vermek üzere ‘Tanıtım Günleri’ gerçekleştiriyor.

HABER TURU

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri başlıyor

Haberin Devamı

Sabancı Üniversitesi, akademik programlar, karşılıksız burslar, eğitim olanakları gibi konularda bilgi vermek üzere ‘Tanıtım Günleri’ gerçekleştiriyor. 14 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında sürecek Tanıtım Günleri’ne öğrenciler ve aileleri pazar hariç diğer günlerde katılabilecek. Tanıtım programı, kampus turu dahil olmak üzere 10.40-13:20 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Sabancı Üniversitesi servisleri hafta içi her gün ve Cumartesi saat 09:45’te Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan Hakiki Koç Otobüs İşletmesi’nin önünden kalkacak. Tanıtım Günleri’ne Anadolu yakasından katılacak öğrenci ve aileleri için ise servisler, Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Merkezi’nde yer alan Özsüt Pastanesi’nin önünden sabah saat 10.00’da hareket edecek.

Haberin Devamı

Enver Yücel’e TBMM Üstün Hizmet Ödülü

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın Başkanı Enver Yücel, ilk Uğur Dershanesi’nin açılmasından bu yana geçen 40 yılda Türk eğitimine sağladığı katkılar dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üstün Hizmet Ödülü’nü almaya layık görüldü. 10 Temmuz’da ödülünü alan Yücel, “Türkiye’de son zamanlarda eğitime katkı sağlayan insanların değeri daha iyi anlaşılıyor. Eğitimin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan insanlarla birlikte bundan sonra çok daha büyük projelere imza atacağız” dedi.

Pentakademi’de eğitimler sürüyor

Bilişim sektöründe faaliyetlerini sürdüren Penta’nın, çalışanlarına düzenli ve sürekli eğitim vermek amacıyla Mayıs 2006’da kurduğu Pentakademi’de eğitimler sürüyor.
Pentakademi’nin kuruluş amacını, kurum stratejisi ve hedefleri doğrultusunda çalışanları gerekli yetkinlik seviyesine kavuşturmak şeklinde açıklayan Penta İK Yöneticisi Ayperi Atalay Cilvezoğlu, şöyle devam ediyor:
“Bilişim sektörü ürünlerin ve müşteri beklentilerinin hızla değiştiği ve rekabetin çok keskin yaşandığı bir sektör. Bu nedenle çalışanlarımızın kolaylıkla değişime ayak uydurabilen, yenilikleri rahatlıkla takip eden ve Penta kurum kültürüne uygun profilde olmalarına dikkat ediyoruz. Ancak, bu profile sahip kişileri istihdam etmek maalesef yeterli değil, sektörün değişim ve gelişim hızından çok daha fazla oranda çalışan profilini desteklemek ve geliştirmek gerekiyor.”
 Pentakademi, 2008 yılı boyunca ürün yönetimi, beden dili, sunuş teknikleri, kişisel imaj, ergonomi, takım çalışması, empatik iletişim, telefonda tahsilat, zaman yönetimi gibi pek çok konunun yer aldığı bir eğitim programını uygulamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

AvivaSA’nın finansal danışmanları Kanada’daydı

Dünyanın en iyi sigorta satıcılarının katılabildiği Million Dolar Round Table’ın (MDRT) bu yılki toplantısında, AvivaSA Emeklilik ve Hayat’ın 35 finansal danışmanı da yer aldı. Geçtiğimiz ay Kanada’da, ‘Yaşamları Değiştirmek’ temasıyla gerçekleştirilen toplantının ilk gününde 8 binden fazla MDRT üyesi, 70’i aşkın ülkeyi temsil etti. Türk bayrağını ise AvivaSA Özel Müşteriler Yöneticisi Arzu Beyazıt taşıdı.

KoçSistem çalışanları, Boğaz’da buluştu

KoçSistem çalışanları, İstanbul Boğazı’nda düzenlenen tekne gezisinde bir araya geldi. KoçSistem çalışanlarına yönelik iç iletişim platformu BİZ (Birlikte İnançla Zirveye) kapsamında organize edilen etkinliğe, aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu 550’ye yakın çalışan katıldı. Başarılı çalışan ve ekiplere ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte konuşan Koç Bilgi Grubu Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, çalışanlara performanslarından dolayı teşekkür etti.