Kariyer Mehmet Yıldırım Özel’e, 'Meslek Hizmet Ödülü'

Mehmet Yıldırım Özel’e, 'Meslek Hizmet Ödülü'

25.03.2015 - 12:10 | Son Güncellenme:

Ereğli Rotary Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında ilçeye gelen, Deniz Harp Okulu Öğretim Üyesi Yazar Mehmet Yıldırım Özel’e, “Meslek Hizmet Ödülü” verildi.

Mehmet Yıldırım Özel’e, Meslek Hizmet Ödülü

Deniz Harp Okulu Öğretim Üyesi Yazar Mehmet Yıldırım Özel, Ereğli'de “Şirketlerde Liderlik, Yöneticilik ve Kurumsallaşmanın Sıkıntıları” konulu konferanslar verdi.

Haberin Devamı

INTERAKTLARA BAŞARI BELGESİ

Ereğli Belediye Plaj Restoran’da, kulüp üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende Dönem Başkanı Yıldırım’ın oturumu açmasının ardından, Ankara’da düzenlenen 92. RYLA programına katılan Interact Üyeleri Gamze Yıldırım ve Erkan Dedekargınoğlu ile Rotary Uzun Dönem Gençlik Değişim Programı kapsamında Türkiye’ye gelen 24 öğrenciden biri TED Karadeniz Ereğli Koleji’nde öğrenimini sürdüren Jacqueline (Jäcky) Szi’nin Türkçe konuşarak, sinevizyon sunumuyla Ankara’daki programla ilgili izlenimlerini paylaştılar. Sunumun ardından ise Interact Üyelerine başarı belgeleri verildi.

YILDIRIM: ROTARY’İ ANLATTI

Kulüp Dönem Başkanı Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Meslek Hizmet Ödülü’nün, Rotary tüzüğü gereği, işinde yüksek ahlak standartlarını benimsemiş, içinde bulunduğu topluma fayda sağlayan, mesleğinde başarılı iş ve meslek sahiplerine verildiğini belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, bu yıl 30. yılını kutluyor. Bu dev çınar, bugüne kadar ‘Kendinden önce topluma hizmet’ ilkesiyle, yüzlerce toplum hizmeti projesi gerçekleştirmiş başarılı bir kulüptür. Kurulduğu günden bu yana, üyeleri arasında ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış iş ve meslek adamları yer almaktadır. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, toplum için yürüttüğü hizmetlerin yanı sıra, başarılı iş ve meslek insanlarının da yanında olmakta, onları desteklemekte, bilgi ve birikimlerini toplum ile paylaşabilmeleri için projeler üretmektedir. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün bu çalışmaları ve Uluslararası Rotary’in tüzüğü uyarınca, Yönetim Kurulumuzun oybirliği ile aldığı karar ile bu yılki Meslek Hizmetleri Ödülümüzü, Sayın Mehmet Yıldırım Özel’e verdik.

Sayın Mehmet Yıldırım Özel, yetenekli ve yenilikçi vizyonu ile iş dünyasında çok kısa denebilecek bir sürede, Türkiye’nin yönetici koçluk sektöründe yeni bir çığır açmış, adeta ezber bozmuş, birçok yeniliğe öncülük etmiştir ve bu yeniliklere de devam etmektedir.”

ÖZEL DUYGULANDI

Karadeniz Ereğli rotary Dönem Sekreteri Mert Öztürk’ün özgeçmişini okuduğu Deniz Harp Okulu Öğretim Üyesi Yazar Mehmet Yıldırım Özel’e, “Meslek Hizmet Ödülü” ise Rotary 15. Grup Governör Yardımcısı Osman Aydın tarafından takdim edildi.

Haberin Devamı

Özel ‘de, “benim için büyük önem taşıyor” dediği ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yaptı.

Etkinliğe, Rotary Kulübü üyeleri, eşleri ile gazeteciler Fikir Kapan, Doğan Gönüllü ve Sabriye Aşır ‘davetli olarak’ katıldığı törenin ardından hatıra fotoğrafları çektirildi.

Mehmet Yıldırım Özel’e, Meslek Hizmet Ödülü