Kariyer Optimist’in 10’uncu sayısı çıktı

Optimist’in 10’uncu sayısı çıktı

04.10.2013 - 11:42 | Son Güncellenme:

İddialı 2023 hedefleriyle ekonomide bir üst lige çıkmaya çabalayan Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon politikalarındaki artıları, eksileri ve atılması gereken adımlar neler?

Optimist’in 10’uncu sayısı çıktı

İddialı 2023 hedefleriyle ekonomide bir üst lige çıkmaya çabalayan Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon politikalarındaki artıları, eksileri ve atılması gereken adımlar neler? Enerji, otomotiv, lojistik, sağlık ve savunma sektörlerinde hangi alanlarda inovasyon ihtiyacı var? Türkiye hangi teknolojilerde liderliğe oynayabilir? Ayrıca, dünyanın en önemli araştırma ağlarından biri olan Globelics’in 11’incisini ODTÜ’de gerçekleştirdiği konferansa katılan Latin Amerika’dan Afrika’ya, Finlandiya’dan Güney Kore’ye alanında uzman isimler, ülkelerindeki teknoloji ve inovasyon atılımlarını Optimist’e değerlendirdi.

Peter Drucker Society Europe -Türkiye İnisiyatifi çalışma grubunun projeleri, İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Orhan Samast’ın Türkiye’de kurumsal itibar algısını anlattığı röportajı, Web Summit’in kurucusu Paddy Crosgrave söyleşisi ve Girişim Fabrikası Direktörü İhsan Elgin’in, sayıları gün geçtikçe artan inkübasyon ve hızlandırma merkezleri arasından girişimcilerin doğru programı nasıl seçebileceklerini anlattığı yazısı da bu sayıda okuyacaklarınız arasında.

Girişimciler, yöneticiler, akademisyenler, kadın girişimci ve profesyonel çalışanlar, ekonominin ve sivil toplumun tüm aktörleri için yeni döneme ilişkin derinlikli araştırma, analiz ve çarpıcı röportajları bulabileceğiniz Optimist, okurlarının görüş, öneri ve katkılarıyla sürekli yenilenmeyi hedefliyor.