Kilis KARİYERİNİZİ UÇUŞA GEÇİRECEK HAYAT BİLGİLERİ

KARİYERİNİZİ UÇUŞA GEÇİRECEK HAYAT BİLGİLERİ

01.04.2015 - 12:31 | Son Güncellenme:

.

KARİYERİNİZİ UÇUŞA GEÇİRECEK HAYAT BİLGİLERİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Kişisel Gelişim Uzmanı, Yaşam Koçu Hakan Mengüç ve Türk Havayolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna’nın katıldığı mükemmel bir konferansa ev sahipliği yaptı.
Üniversitenin öğrenci topluluklarından Zinde Genlik Topluluğu’nun organize ettiği konferans, rektörlük konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansta ilk olarak Hakan Mengüç kürsüye çıktı. Hayal gücünün beden üzerinde çok büyük etkisi olduğunu belirten Mengüç, insanlığın en büyük gücünün de hayal gücü olduğunu belirtti. Hayal gücü ile ilgili olarak öğrencilerle küçük bir oyunda oynayan Mengüç, mutluluk ve huzur ile ilgili de kısa bir hikaye anlattı. Günümüzde en zor bulunan şeyin dürüstlük olduğunu ifade eden Mengüç, kadın erkek ilişkileri, gelecek konusundaki korkularımız ve hayırlısı kelimesinin önemi ile ilgili de bir konuşma yaptı.
THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna da, “Öğrencilere, kendinize mutlaka hedef koymalısınız ancak; bunun içinde önce kendinizi çok iyi tanımalısınız” dedi.
İhtiyaç olan en önemli şeylerden birinin motivasyon olduğunu belirten Durna, iç motivasyonun kişiyi harekete geçirdiğini ifade ederken, dış motivasyon için "sabun köpüğü gibidir" dedi. İhtiyaç olan motivasyonun sürekliliği olması gerektiğini de belirten Durna, “Öğrencilere yaptığınız işin önemine inanın. Öz saygı, öz sevgi, ve öz güveninizi kaybetmeyin” dedi.
Konferansın sonunda çekilişle 3 kişiye maket uçak hediye edilirken, 2 kişiye de iç hatlarda gidiş dönüş uçak bileti hediye edildi. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer de konuşmacılara çiçek verdi. Program çıkışında tüm katılımcılara ıpad çantası hediye edildi.