Kars KARS, ARDAHAN, IĞDIR TANITIM GÜNLERİNE BAHÇELİ SÜPRİZİ

KARS, ARDAHAN, IĞDIR TANITIM GÜNLERİNE BAHÇELİ SÜPRİZİ

17.10.2014 - 15:03 | Son Güncellenme:

.

KARS, ARDAHAN, IĞDIR TANITIM GÜNLERİNE BAHÇELİ SÜPRİZİ

Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günleri başladı. Tanıtım günlerine sürpriz misafiri ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu.
Kars, Ardahan, Iğdır (KAI) Federasyonu ile Kars Belediyesi’nin katılımlarıyla düzenlenen ve Kars, Ardahan ve Iğdırlıları bir çatı altında buluşturan Tanıtım Günleri’ne Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de katıldı.
Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilen açılış günlerine katılan Bahçeli’yi KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım karşıladı. Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra stantları ziyaret ettiler. Kars’a özgü geleneksel yiyeceklerden de tadan Bahçeli’ye Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, tanıtım günleriyle ilgili bilgiler verdi.
Stantları gezen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada Kars, Ardahan ve Iğdırlılarla bir süre sohbet etti. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Iğdır Milletvekili Sinan Ogan, MHP MYK üyesi Taner Gökçek’te eşlik etti.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte stantları gezen Devlet Bahçeli’ye Karaçanta, Kars Kalesi minyatürünü hediye etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra beraberindekilerle birlikte Ankara AKM’den ayrıldı.