Kars KARS BELEDİYESİ İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİ’NDE BAKIM ONARIM YAPTI

KARS BELEDİYESİ İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİ’NDE BAKIM ONARIM YAPTI

28.09.2016 - 16:02 | Son Güncellenme:

.

KARS BELEDİYESİ İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİ’NDE BAKIM ONARIM YAPTI

Kars Belediye Başkanlığı’nca kentin su ihtiyacını karşılayan İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sona erdi.
Başkan Karaçanta’nın talimatlarıyla geçtiğimiz günlerde bakım ve onarıma alınan İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde baştan aşağıya temizlik yapıldı. Su depolarından, vanalara kadar. Bir çok ünitede yapılan bakım ve onarım çalışmaları sona ererken, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İçme Suyu Arıtma Tesisleri’ne gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Başkan Karaçanta, vatandaşların temiz ve sağlıklı su kullanmaları için içme suyu arıtma tesislerinde bakım onarım çalışması yaptıklarını belirtti.
Başkan Karaçanta, “İçme Suyu Arıtma Tesisleri’ni elden geçirdik. Çünkü uzun süre bakım onarım yapılmamıştı. Bakım onarım çalışmaları devam ederken vatandaşlarında su ihtiyacını karşıladık. Bir ünite bakıma alınırken, diğerinden şehre su verdik. Arkadaşlarımız bugün itibariyle bakım onarım çalışmalarını tamamlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan yapılan bakım ve onarım ile daha temiz, daha kaliteli su akışı sağlandı. Vatandaşların sağlıklı su ihtiyaçlarını karşılamak için bu tür çalışmaların zaman zaman yapılacağı belirtildi.