Teknoloji Kars'ta -20 derecede Huawei Mate 10 Pro kamera performansı

Kars'ta -20 derecede Huawei Mate 10 Pro kamera performansı

18.12.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

Aralarında Coşkun Aral, Ecevit Bıktım, Murat Oktay ve Mesut Çevik gibi uzman kişilerle Kars'a gittim ve Mate 10 Pro'nun kamerasını test ettim. 3 günlük geziyi bu vlog'da sizlerle paylaşıyorum. Mate 10 Pro ile çektiklerimi videoda görebilirsiniz. Sonuçlar oldukça etkileyici.

Karsta -20 derecede Huawei Mate 10 Pro kamera performansı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Kars'a gelecek olursak gerçekten soğuk bir yer. Yolunuz Kars'a düşerse yanınıza kesin içlik alın derim. Onu dışında gezilecek çok güzel yerler ve yenilecek -özellikle kaz eti- yemekler var.

Mate 10 Pro'nun arkasında, 12MP renkli (RGB) ve 20MP siyah-beyaz (tek renkli) sensörlü kamera bulunuyor. Her iki lens f/1.6 diyafram açıklığı sunsa da optik stabilizasyondan sadece 12MP kamera yararlanıyor. Ön cephede ise 8MP kamera var bunun diyafram açıklığı da f / 2.0.

İkili kamera, telefonun yapay zeka (AI) akıllı özellikleri ile birleştiğinde, iPhone Plus modelleri tarafından yaygınlaştırılan Portre modunun üretilmesine izin veriyor. Tek lens olmasına rağmen ön kameradaki portre modu da şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor. Hatta bazen iPhone X tarafından çekilen “portre"lerden daha iyi kalitede fotoğraflar üretiyor.

Haberin Devamı

Videoda Huawei Mate 10 Pro ile çekilmiş görüntülerde hiçbir filtre yoktur. Şimdiden keyifli seyirler...