Kars KARS’TA ESRAR ELE GEÇİRİLİ

KARS’TA ESRAR ELE GEÇİRİLİ

16.10.2014 - 12:15 | Son Güncellenme:

.

KARS’TA ESRAR ELE GEÇİRİLİ

Kars’ta polisin yaptığı operasyonda 2 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 2 kişi tutuklandı.
Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında yürütülen çalışmlarda durumundan şüphelenilen otomobile operasyon düzenlendi.
KOM ekiplerinin operasyon düzenlediği otomobilde Kars’a getirilerek piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış ve 2 ayrı bidon içerisine saklanmış 2 kilo 22 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheli E.B. ve Ö.K. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan E.B. ile Ö.K. emniyetteki işlemelerinin ardından adiliyeye sevk edildiler. Adliye’ye sevk edilen E.B. ve Ö.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.
Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde her türlü uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapan şahıslarla mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğiz ve vatandaşlarımızdan gelen bütün ihbarları titizlikle değerlendireceğiz” denildi.