Kars Kars'ta kurumlar arası futbol turnuvası

Kars'ta kurumlar arası futbol turnuvası

18.05.2016 - 12:51 | Son Güncellenme:

Dursun Şimşek Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nda Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Sağlık ile 1-1 berabere kaldı.

Karsta kurumlar arası futbol turnuvası

Dursun Şimşek Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nda Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Sağlık ile 1-1 berabere kaldı.
Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Sentetik Sahada oynanan karşılaşmada son günlerde aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken KKDGC rakibi karşısında ilk devre etkili olmadı. Sağlık ekibi bulduğu gölle ilk devreyi 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında üstünlüğü ele geçiren KKDGC attığı golle durumu eşitledi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca durum 1-1 sona erdi.
KKDGC Antrenörü Işık Çapanoğlu, ilk yarı çok kötü oynadıklarını, rakipleri karşısında etkili olmadıklarını söyledi.
Çapanoğlu, “İlk iki, maçı almanın avantajı ile sahaya çıktık. Ama istediğimiz oynu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz ilk yarı bizden üstün oynadı. Kalecimizin hatasından bir gol yetik. Ama karşılaşamanın ikinci yarısında etkili olan taraf bizdik. Aradığımız golü de bulduk. Golün peşinden yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Ben rakip takımı da tebrik ediyorum. Bir maçımız kaldı. Onu da alarak yarı finale kalmak istiyoruz” dedi.
KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen’de son hafların en kötü karşılaşmasını oynadıklarını, kötü oynamalarına rağmen, 1-0 mağlup duruma düşmelerine rağmen, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti.