Ege Karşıyaka’da görev dağılımı yapıldı

Karşıyaka’da görev dağılımı yapıldı

30.05.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

Yeşil kırmızılılar 20 Mayıs’taki olağanüstü kongreye tek listeyle giren ve 2. kez başkalığa seçilen Mutlu Altuğ yönetimindeki görev dağılımını yaptı

Karşıyaka’da görev dağılımı yapıldı

Olağanüstü kongrede camianın tekrardan güveoyunu alarak başkan seçilen Mutlu Altuğ yeni sezon hazırlıkları öncesi yönetiminde iş paylaşımını yaptı. Yeşil kırmızılılarda basketbol şube, geçen sezon olduğu gibi Serdar Işıldar’a, voleybol ise Serkan Ergüven’e bağlanırken futbolda yine şube sorumlusu belirlenmedi. Direkt Başkan Altuğ’a bağlanan şubede Altuğ’un yanı sıra Onur Keleş, Mete Yazıcı, Yener Yenice, İbrahim Palaoğlu, Mehmet Meçin ile Kazım Türk, futbol komitesi olarak görev yapacak. Karşıyaka’da idari ve mali işler sorumlusu olarak Mehmet Ali Çelik, amatör şubeler, yelken ve tenis sorumlusu olarak Talat Dülge belirlendi. İlker Özer, Seyhan Akıncı, Ali Yüceışık ile Seyfi Gürçay, kurumsal kimlik ve marka yönetiminden sorumlu üyeler olarak çalışacak. Altyapı, yatırım ve tesisleşme sorumluları Mustafa Celep ve Mete Yazıcı oldu. Yönetimde Cüneyt Başak, Ankara temsilcisi, Bora Pehlivanlar ile İzzet Özgümüş ise İstanbul temsilcileri olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Ağabeyler masada

Kadrosunu kaybetme tehlikesi yaşayan transfer yasaklısı Karşıyaka, sözleşmeleri 31 Mayıs Çarşamba günü bitecek takımın tecrübeli isimlerinden Can Erdem, Behram ve Abdülhamit’le görüşecek. Behram, İstanbul’dan İzmir’e davet edildi.