Ege Karşıyakalılar haydi göreve!

Karşıyakalılar haydi göreve!

24.10.2017 - 03:39 | Son Güncellenme:

Mali krizden kurtulamayan Karşıyaka’da taraftarlar harekete geçti. Futbolcu ödemelerini yapamayan ve üst üste puanı silinen yeşil kırmızılılarda taraftarlar para toplamaya başladı. KSKlist’ten Müjdat Bilgiç önderliğinde düzenlenen yardım kampanyasında 92 bin liraya ulaşıldı

Karşıyakalılar haydi göreve

Karşıyaka’nın içinde bulunduğu durumdan kurtulması için girişimde bulunan Karşıyaka’nın ilk internet sitesi etrafında toplanan Müjdat Bilgiç önderliğinde başlatılan yardım kampanyası çığ gibi büyüyor. Herkesin taşın altına eline sokması gerektiğini belirten Bilgiç, “Bu kampanyayı benimle birlikte bu görevi üstlenen Emrel Erdil, Doğancan Özsel ve Kamil Koç ile birlikte organize ettik. Camiada sahiplendi. Şu anda 92 bin lira gibi güzel bir para var elimizde” dedi. Büyük ailelerden gelecek paralarda olduğunu vurgulayan Bilgiç, toplamda 150-200 bin lirayı bulacaklarını söyledi ve “Zaman bu kadar kısıtlı olmasaydı bu paranın tamamını toplardık” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Destek gelirse alkışlayacağız’

Bilgiç, başkan Mutlu Altuğ ile bu konuda görüşme yapmadıklarını, Mete Yazıcı ve Divan Kurulu’nun büyükleri ile görüştüğünü belirterek, “Camiada bir kırgınlık var. Bu kırgınlık atlatılırsa her şeyi hallederiz. Bu başarı bireysel değil, taraftarın başarısıdır” ifadesini kullandı. Özellikle taraftarın bu kampanyaya miktar ayırt etmeden destek olduğunu dile getiren Bilgiç, “Taraftarımız 50 lira 20 lira gibi az çok demeden para gönderiyor. Lise öğrencisiyim ağabey diye yazıyorlar. O çocuklar belki de o gün yemek yemiyorlar ve bu paraları gönderiyorlar” dedi.

‘Birleşmemiz lazım’

Bu süreçte en önemli tavrın birleşmek olduğunu söyleyen Bilgiç, “Bir şeyler yapmamız lazımdı. Bundan sonrası daha da önemli. Birleşmek lazım. Belediye Başkanımızdan da destek bekliyoruz. Gönderilen 2 lira da bizim için aynı 10 bin lirada. Kampanyamıza Çarşı Grubu lideri Taner Ütükleri ve 1912 KSK derneği başkanı Ekber Göçer’de büyük destek verdi. Dün akşam itibariyle Okan Şahingöz için bulunan 3 dosyadan birini kapattık. Destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizler bir kıvılcım başlattık, destek çığ gibi büyüyor” dedi.

Haberin Devamı

Davet - Bülent Buda

Yıllar önce Barcelona batağa saplandığında 80 bin taraftar 5 yıllık kombine alarak kulübü kurtardı. Karşıyaka’daki gelişmeler içimizi acıtıyor. Bu aşamada kulübün geleceğinden gerçekten kaygı duyan samimi taraftarlar harekete geçti. Bu kutsal girişimde bu duyarlı insanlar yalnız bırakılmamalı. Zaman kısıtlı, çoğalmalı gerçek hakiki bir patlama yaşanmalı. Bütün Karşıyakalılar lütfen seyretmeyin, katılın. Düze çıkarın bu değerli markayı. Size de böylesi yakışır.

Atatürk’ü anlamak - FATİH TANFER

Spor ve sporcuya önem gösteren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyaka kulübü’ne 13 Ekim 1925’de yaptığı ziyaret esnasında Kulüp şeref defterine yazdığı ‘Karşıyaka Spor Kulübü’nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftiar’a şahayandır, bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir’. Atatürk ne büyük ileri görüşlü devlet adamı ki Karşıyaka Spor Kulübü mensuplarına ve gençlerine bu güzel ve doğru ifadeyi kullanmıştı, Bugün ise 24 Ekim 2017 Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş gençler ve Karşıyaka camiasının saygıdeğer fertleri artık görev zamanı gelmiştir. Başlatılan kampanyaya ön yargısız, Karşıyakalıyım diyen herkesin katılması zorunluluktur. Yarın çok geç olmasın...