İstanbul “Kartal, İstanbul'da Konut Yatırımcısının Yüzünü Güldürüyor”

“Kartal, İstanbul'da Konut Yatırımcısının Yüzünü Güldürüyor”

12.06.2017 - 12:53 | Son Güncellenme:

.

“Kartal, İstanbulda Konut Yatırımcısının Yüzünü Güldürüyor”

Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, Kartal’ın günümüzde İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri olduğunu söyledi.
Konut ve inşaat sektörünün en gözde bölgelerinden birisinin de Kartal olduğunu ifade eden Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, “Nüfusu 20 milyona yaklaşan İstanbul’da yıldızı parlayan bir ilçe olan Kartal, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrili bir konumda yer alıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kartal, ev sahipliği yaptığı inşaat projeleriyle dikkat çekiyor ve ilgi görüyor. Son yıllarda yapılan ulaşım yatırımları bölgenin değerine değer katarken, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları da inşaat sektörünün buraya odaklanmasına neden oldu. Geniş alanlarla birlikte, birçok ticari alanın kentsel dönüşüm kapsamına alınmasıyla Kartal, bugün İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri” dedi.
“Metro, Kartal’ın değerini artırdı”
Kartal’a olan ilginin artmasının pek çok faktöre bağlı olduğunu dile getiren Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli “Alternatif ulaşım bağlantıları, hızlı erişilebilirlik, sanayiden hizmet sektörüne dönüşüm potansiyeli ve İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda Birinci Derece Merkez olarak planlanması gibi faktörler Kartal ve çevresine ilgiyi arttıran en önemli sebepler olarak sıralanabilir. Özellikle metro projesi ve yapılan bu metro hattı ile Kartal’ın İstanbul’un bütün bölgelerine ulaşımının kolaylaşması Kartal’ın değerini artıran unsurların başında. Yine benzer şekilde ulaşım ile ilgili Tem ve D-100 bağlantıları bölgeye erişimi kolaylaştırmakta. Ayrıca sosyal olanaklara sahip konut projelerine elverişli bir bölge olması, bölgenin deniz ve orman manzarasına sahip bir lokasyonda oluşu önemli diğer unsurlar. Okul, Hastane gibi sosyal olanaklarda yaşam kalitesini arttırmakta. Bununla birlikte yeni konut projelerinin yapılması ve yapılacak olması, kentsel dönüşüm çerçevesindeki pilot bölgelerden birisi olması, komşu bölgelerinden Ataşehir gibi bölgelerdeki inşaat maliyetlerinin yüksek olması bu nedenle de satış metrekare fiyatlarının yüksek olması ve bölgeye talebin artması Kartal’ın algısı olumlu yönde arttırmaktadır” dedi.
“Mutlu ve huzurlu bir yaşam”
Demirli Akyaka projesinin yoğun ilgi gördüğünü belirten Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli “Konumu itibari ile İstanbul’da yağmurun toprakla buluştuğu yegane Aydos Ormanı yakasında, Adalar ile güzelleşen muhteşem deniz manzarasıyla, Demirli Akyaka sakinlerinin doğa ile arasına başka hiçbir şey girmiyor. Proje 5+1 çatı dubleksleri, 4+1 bahçe dubleksi ve orta katlar, 5+2 villalardan oluşmaktadır. Demirli Akyaka projesi toplam 22 adet deniz manzaralı villa ve dairelerden oluşmaktadır. 8 adet bahçe dubleks, 4 adet çatı dubleks ve 4 adet 4+1 ara kat ve 6 villa bulunmaktadır. Her villanın kendine ait havuzu, müstakil bahçesi, kapalı otoparkı ve asansörü bulunmaktadır. Manzarası kapanmayacak olan bir yükseltide konumlandırılmıştır. Yeşil alan ve sosyal tesisler toplam proje alanının yüzde 70’ine konumlandırılmış. Her yaşa, her yaşantıya uygun, özgürce kullanılabilen yaşam alanlarıyla, modern mimari kültürünün dairelerde sunmuş olduğu konfor, yuvanızda her günün her saatinde, mutlu ve huzurlu bir yaşamı sunuyor. Demirli Akyaka projesi fiyatlarımız kata, cepheye ve metre kareye göre farklılık göstermektedir. İster banka kredisiyle 60 veya 120 ay vade, isterseniz kişiye özel ödeme planı seçenekleriyle yüzde 0 faiz 24 ay taksit imkanıyla. Demirli Akyaka projesi toplamda 8 bin 903 metre kare arazi üzerinde 3 adet ikiz villa ve 4 bloktan oluşuyor. Projenin yüzde 70’ini yeşil alan oluşturuyor. 24 saat güvenlik hizmeti mevcut. Fitness Center, Sauna, Bilardo, Masa tenisi, çocuk oyun alanı, havuz, kafe, açık ve kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri mevcut” diyerek sözlerini tamamladı.