Çok kısa bir sürede masalarınızı donatacak bir tarif olan kaşarlı mantar. Kolay yapılışı sayesinde misafirlerinize daha fazla çeşit sunmanızı da sağlayacak.

Kaşarlı mantar tarifi malzemeleri

- 15 adet kültür mantarı
- Tereyağı
- Rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz

Kaşarlı mantar tarifi yapılışı

Mantarları temizleyip kabuklarını soyun, bir fırın kabına yan yana dizin. Üzerlerine tuz serpip mantaların içine  birer çay kaşığı kadar tereyağı koyun. 185 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.
Daha sonra fırından alınıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Peynirlerin üzeri kızarıncaya kadar 10-15 dakika daha fırında tutduktan sonra sıcağıyla servis yapabilirsiniz.

Not: Dilerseniz mantar miktarını arttırabilirsiniz.
 

Afiyet olsun.