Otomobil Kasım’da Skoda Modelleri Fırsatlarla Geliyor

Kasım’da Skoda Modelleri Fırsatlarla Geliyor

16.11.2015 - 17:33 | Son Güncellenme:

Skoda, Kasım ayına özel kampanyasıyla tüm popüler modellerinde 1.500 TL’lik indirim fırsatı sunuyor. Yeni Superb’in 1.6 TDI DSG Prestij versiyonu dışında kalan tüm modellerde geçerli bu indirimle, yeni bir Skoda almanın tam zamanı.

Kasım’da Skoda Modelleri Fırsatlarla Geliyor

Kasım’da Skoda Modelleri Fırsatlarla Geliyor

Haberin Devamı

Türkiye pazarının dinamik ve en yeni model yelpazesine sahip markalarından olan Skoda, Kasım ayında Fabia, Yeti, Rapid Sedan, Rapid Spaceback, Octavia ve Superb’de harika bir fırsat sunuyor. Yeni nesil Superb’in 1.6 TDI DSG Prestij versiyonu dışında kalan tüm modellerinde, Kasım ayı boyunca 1.500 TL’lik indirimi uygulanıyor.

Sınıfının en dinamik modelleri arasında yer alan, yeni nesil Fabia, Skoda’nın SUV segmentindeki iddialı aracı Yeti’nin yanı sıra “markanın kalbi” olarak nitelenen popüler Octavia, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek olarak 1.500 TL’lik indirimle tutkunlarını bekliyor. Aynı şekilde orta sınıfa yeni bir soluk getiren Rapid ve gençlere hitap eden hatchback Rapid Spaceback modelleri de, tıpkı diğerleri gibi 1.500 TL’lik indirimle sunuluyor.

Kasım’da Skoda Modelleri Fırsatlarla Geliyor

Skoda’nın “lüksün kurallarını baştan yazan”, eşsiz tasarıma sahip prestijli modeli Superb’in 2.0 litre TDI DSG ve 4x4 çekiş sistemine sahip versiyonunu satın almak isteyenler de, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ilave olarak 1.500 ek satış desteğinden yararlanabiliyor.

Bu fırsatlar, en gözde ve sınıfının kurallarını yeniden belirleyen Skoda modellerinden birini satın almak isteyenler için, Kasım ayı boyunca tüm Skoda yetkili satıcılarında geçerli olacak.