Kastamonu Kastamonu Belediyesinden Araç Tanıtımı

Kastamonu Belediyesinden Araç Tanıtımı

25.09.2017 - 21:26 | Son Güncellenme:

.

Kastamonu Belediyesinden Araç Tanıtımı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyesi tarafından son 3 yıl içerisinde alınan 73 aracın tanıtımı yapıldı.

Haberin Devamı

Kuzeykent miting alanında düzenlenen törende konuşan, TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, belediyelerin yaptığı hizmetlerin AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerle ölçüldüğünü söyledi.

Bu anketlerde Kastamonu Belediyesinin hiçbir zaman ilk 3'ün altına inmediğini belirten Köylü, "AK Parti'nin bin civarında belediyesi var ve bunlar arasında sürekli ilk 3'e girmek basit bir şey değil. Bu hizmetle ve vatandaşın sevgisiyle oluyor. Bu kadar hizmet yapılırken, bazı insanların eleştiri de yapma hakkı varken, ne olduğu belli olmayan bazı kişiler Kastamonu Belediyesine kayyum atandığından bahsettiler. Bunu ortaya attılar. Kastamonu Belediyesinin kayyumu da belediye başkanı da Tahsin Babaş'tır. İtirazı olan varsa gelsin." diye konuştu.

Haberin Devamı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise AK Parti belediyelerinin her zaman farklarını ortaya koyduklarını belirterek, "Bu kadar aracın 3 yıl içerisinde belediyeye kazandırıldığı bir belediye olduğunu zannetmiyorum. Hem belediyemiz hem hükümetimiz Kastamonu için söz verip de yapmadığı tek bir iş olduğunu düşünmüyorum. " dedi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş da 2014 yılından bu yana 73 araç ve makineyi parklarına dahil ettiklerini vurguladı.

Araç sayılarını artırarak hizmetleri verimli hale getirdiklerini dile getiren Babaş, "Bugün, Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü dünyayla yarışır hale geldi. Dünyada ne varsa Kastamonu'da da var. Temizlik işlerinde bölgede en güçlü il biziz. Temizlikte sürekli Türkiye birincisi oluyoruz. " ifadelerini kullandı.

Törenin ardından belediye araçlarıyla konvoy düzenlendi.

Belediye Başkanı Babaş, Milletvekili Çelik ile temizlik aracına binerek konvoya öncülük etti.