Ege Katal’dan Yeni Girne’ye dev proje

Katal’dan Yeni Girne’ye dev proje

13.05.2017 - 05:44 | Son Güncellenme:

Katal İnşaat, Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı’nda 60 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği ‘Double Diamond Residence’ projesini tanıtım fiyatlarıyla beğeniye sundu

Katal’dan Yeni Girne’ye dev proje

İzmir’in gelişmiş ve gelişmekte olan bölgelerinde yatırım fırsatları sunan Katal İnşaat, Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı üzerinde 60 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği, ‘Double Diamond Residence’ projesini, tanıtıma özel fiyatlarla İzmirlilerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

‘Çok Konuşulan Nokta’ sloganıyla büyük merak uyandıran proje, 30 bin metrekare kapalı alanda 2 rezidans olarak yükselecek. 156 daireden oluşan proje, kentin merkezinde elmas gibi parlayacak.

156 daireden oluşuyor

Yeni Girne’de yapımına başlanan ‘Double Diamond Residence’ projesinde lansmana özel fırsatlarla ilk 39 daire satışa sunuldu. Son teknolojiyle yapımına başlanan proje, brüt 117 metrekare 2+1 ve brüt 183 ile 167 metrekarelik 3+1 olmak üzere, toplam 156 daireden oluşuyor.

Yatırımlar devam ediyor

Katal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem, “Bugüne kadar İzmir’de çok sayıda konut, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, oteller ve okullar inşa ettik. Yatırımlarımız yurtiçi ve yurt dışında devam ediyor. 6 binin üzerinde tamamlanmış ve sahiplerini bulmuş konut var. Kısa ve uzun vadede İzmir içi ve dışında olmak üzere; konut yapımıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.