Kültür Sanat Kate Winslet'in dudak dudağa öpüşmesi geceyi sarstı

Kate Winslet'in dudak dudağa öpüşmesi geceyi sarstı

07.11.2017 - 10:59 | Son Güncellenme:

Kate Winslet'in Hollywood Film Ödülleri gecesinde oyuncu Allison Janney'i dudağından öpmesi tüm geceye damga vurdu. Dünyaca ünlü yıldız Kate Winslet'in bu hareketi ödül törenlerinde oyuncuların kutlama biçimlerini akla getirdi. Kate Winslet'in uzun süre tartışılacak öpücüğü de bu yönüyle kayda geçti.

Kate Winsletin dudak dudağa öpüşmesi geceyi sarstı

Kate Winslet ödül aldığı Hollywood Film Ödülleri gecesinde hiç umulmadık bir hareket yaparak oyuncu Allison Janney'i dudağından öptü. Winslet'in bu hareketi uzun süre tartışılacak gibi duruyor. Oscar, Grammy ve Altın Küre sahibi başarılı oyuncu Kate Winslet, 27 Aralık’ta vizyona girecek Wonder Wheel filmindeki performansıyla gecede Hollywood Aktrist Ödülü’nün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Hollywood filmlerinin ve oyuncularının ödüllendirildiği Hollywood Film Ödülleri, önceki gece Los Angeles’taki The Beverly Hilton’da düzenlendi.

Oyuncu, sahneden ineceği sırada, sahneye ödülünü alması için ABD’li oyuncu Allison Janney (57) davet edildi.

Kate Winsletin dudak dudağa öpüşmesi geceyi sarstı

Janney’i sahnede tebrik eden Winslet, bir anda arkadaşının dudaklarına yapıştı, herkesi şaşkına uğrattı. Hareketiyle geceye damgasını vuran Kate Winslet, bunu sadece Allison Janney’i tebrik etmek için yaptığını söyledi. Kate Winslet'in bu hareketi salondakileri uzun süre şaşkınlığa uğrattı.

Kate Winslet kimdir?

22 yaşında, iki Akademi Ödülü (Oscar) adaylığı elde edebilme başarısını gösteren en genç oyuncu rekorunu kıran Winslet, Akademi Ödülleri'ne altı kere aday gösterilen en genç oyuncu olmayı da başarmıştır. Aynı zamanda Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aynı yılda kazanan 3 oyuncudan biridir. Kariyeri boyunca çeşitli rollerde izleyici karşısına çıksa da, Titanik filmindeki Rose DeWitt Bukater ve Eternal Sunshine of the Spotless Mind filmindeki Clementine Krucynzski performansıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. 17 Mart 2014 tarihinde Hollywood Bulvarı'nda kendi yıldızını kazandı. 2012 yılında Kraliçe II. Elizabeth'in doğum günü şerefine sinema sektörüne yaptığı katkılardan dolayı Britanya İmparatorluk Nişanı (Komutan, CBE) kazandı. Hayallerin Peşinde filmindeki rolü ile Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanıp aynı film ile Oscar (Akademi Ödülleri) adaylığı kazanamayan 2. kadın oyuncu olmuştur. Titanik filminde Gloria Stuart ve İris filminde Judi Dench ile aynı karakterin genç ve yaşlı versiyonunu oynamışlardı ve Kate Winslet 2 kez aynı karakterin farklı yaşlardaki oyuncuları ile 2 Oscar Adaylığı kazanan tek oyuncu oldu. 2015 yılında vizyona giren Düşlerin Terzisi adlı filmdeki oyunculuğu için AACTA'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Michael Fassbender ile birlikte oynadığı Steve Jobs filmi ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Altın Küre adaylığı elde etti ve bu onun 11. Altın Küre adaylığı oldu. 2015 Elle Women in Hollywood Awards (ELLE, Hollywood'daki Kadınlar Ödülü)'da Yılın Kadını seçildi.