Geri Dön
Katie Price kimdir? Katie Price kaç yaşında?

Katie Price kimdir? Katie Price kaç yaşında?

İngiliz magazin ünlüsü Katie Price sık sık sansasyonlara imza atıyor. Son olarak adı Adam Johnson ile skandala karışan Katie Price kimdir? Katie Price kaç yaşında?

Tosun Paşa
Tosun Paşa

22 Mayıs 1978 tarihinde İngiltere'nin Brighton kentinde doğan Katie Price'ın tam adı Katrina Amy Alexandra Alexis Infield'tır. Uzun süre 'Jordan' lakabıyla anılan Price, modellik ve şarkıcılık yapıyor.

Haberin Devamı

Henüz 4 yaşındayken babasının evi terk etmesi onda kalıcı etkiler bıraktı. Annesinin evlenmesinden sonra üvey babasını kabullenmeyerek 18 yaşında evi terk etti. o dönem 'Sun' gazetesi üstsüz modeller arıyordu ve Katie Price, gazeteye üstsüz pozlar verdi. Bu sayede ünlü olan Price, ünlüler camiasında görülmeye başlandı.

Katie Price hayatı

Ünlü İngiliz şarkıcı Dane Bowers ile yaşadığı beraberlik popülerliğini artırdı. Ayrıldıktan sonra ortaya çıkan ve çiftin özel anlarını içeren skandal kaset ise, Katie Price'ın ününe ün katmaya devam etti. Bowers'tan hamile kaldı fakat çocuğunu aldırdı.

2002 yılında Manchester United'ta oynayan dünyaca ünlü futbolcu Dwight Yorke'tan hamile kaldı. Yorke'tan ayrılmasına rağmen çocuğunu doğurdu. İlk çocuğu Harvey, görme engelli doğdu. Daha sonra 4 doğum daha yapan Katie Price şu anda 5 çocuk annesi.

Haberin Devamı

Üç evlilik yaşayan model, 2005-2009 arasında Peter Andre ile, 2010-2012 arası Alex Reid ile, 2013'te birkaç aylığına ise Kieran Hayler ile evli kaldı. Modellik, mankenlik, şarkıcılık yapan Price 2005 yılında İngiltere adına Eurovision'da yarışmak için aday oldu. Big Brother'da (Biri Bizi Gözetliyor) da yarışan isim, televizyon dünyasının renkli kişiliklerinden sayılıyor. Fakat zor bir hayat yaşadığı malum.

2018 yılında yaşadığı stres sonucu kokain kullandığını itiraf eden Katie Price, tedavi olduğunu söyledi. 2019 yılında ise yaşadığı maddi zorluklardan ötürü futbolcu Adam Johnson ile 12 bin sterlin karşılığında bir gece geçirdiği ortaya çıktı.

Benzer İçerikler