Gündem Katlettiği eşini gizlice dinletmiş

Katlettiği eşini gizlice dinletmiş

31.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da 16 yıllık eşini yol ortasında öldüren Tahsin Taner Açıkgöz hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. İddianamede zanlının, hakkında koruma kararı verilen eşinin konuşmalarını kayda almak için eve dinleme cihazı koyduğu belirtildi

Katlettiği eşini  gizlice dinletmiş

Bursa’da boşanma davası açtıktan sonra eşini terk edip ayrı evde yaşamaya başlayan 3 çocuk annesi Fatma Açıkgöz (35), şubat ayında çalıştığı markete giderken, kendisini takip eden eşi Tahsin Taner Açıkgöz’ün (41) bıçaklı saldırısına uğradı. 15 bıçak darbesiyle ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Cinayet sonrası bıçağı çöp kutusuna atıp polise teslim olan Tahsin Açıkgöz ise tutuklandı. Fatma Açıkgöz cinayeti ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı.

‘Sana demedim mi?’
Cumhuriyet savcısı hazırladığı iddianamede, Tahsin Taner Açıkgöz’ün cinayeti işlerken Fatma Açıkgöz’e, “Ben sana demedim mi, benimle oğlumun yüzünü yere eğdirmeyeceksin. Değer miydi bir Allahsız için bizi parçaladığına” dediği belirtildi. Zanlının, boşanma davası açan eşinin konuşmalarını oğlu aracılığı ile eve yerleştirdiği kayıt cihazlarından kaydettiği bilgisinin de yer aldığı iddianamede, Fatma Açıkgöz’ün başvurusu üzerine mahkeme tarafından kendisine koruma kararı verildiği, cinayetin işlendiği gün ise Tahsin Taner Açıkgöz’ün Fatma Açıkgöz’ü arayıp konuşmak istediği, olumsuz yanıt alınca da sinirlendiği belirtildi. Açıkgöz’ün ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.