Dünya Katliamdan saniyeler öncesi kamerada

Katliamdan saniyeler öncesi kamerada

28.05.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin Manchester kentinde 22 kişinin ölümüne neden olan saldırgan Salman Abedi’nin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Katliam öncesi en net şekilde görüntülendiğini kayıtlarda Abedi'nin, elinin bombayı patlatan tetikte olduğu görülüyor.

Katliamdan saniyeler öncesi kamerada

İngiltere’yi kana bulayan Salman Abedi’nin yeni ortaya çıkan güvenli kamerası görüntülerinde oldukça sakin tavrı dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Görüntülerde Manchester Arena’ya katliam amacıyla gelen Abedi’nin üzerinde pahalı spor bir mont ve yine pahalı spor ayakkabılar, spor şapka bulunuyor. Sakalı uzamış ve gözlük takıyor. Terör örgütü IŞİD’in üstlendiği saldırıyı gerçekleştiren Abedi’nin modern görüntüsü dikkat çekici…

İngiltere polisi tarafından verilen görüntülerde bir eli cebinin içinde duran 23 yaşındaki Salman Abedi’nin bombayı tetikleyecek olan düğmeyi tuttuğu belirtiliyor.

Manchester Arena’daki konser alanındaki katliamda 22 kişi hayatını kaybetti. Yaralı 64 kişiden 20’sinin durumu ağır…

Salman Abedi ile ortaya çıkan son bilgiler saldırıdan 15 dakika önce Libya’daki kardeşiyle konuştuğu ve katliamdan önce dört gün Almanya’da kaldığı yönünde… Abedi’nin Almanya’ya giderken İstanbul’da aktarma yaptığı biliniyor.