Geri Dön
Katy Perry'nin 'Never Really Over' şarkısı bekleneni veremedi

Katy Perry'nin 'Never Really Over' şarkısı bekleneni veremedi

Katy Perry'nin müzik yolculuğunda 10 küsür yıl geride kaldı. Bugüne kadar sayısız eğlenceli parçaya imza atan şarkıcı, yeni single'ı 'Never Really Over'ı yayınladı. Ancak şarkı listelerde hayal kırıklığı yarattı. Yoksa Katy Perry cephesinde tehlike çanları mı çalıyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Katy Perry'nin yeni albümü önümüzdeki aylarda yayınlanacak. İlk single'a ise geçtiğimiz günlerde kavuştuk. 'Never Really Over' adlı şarkı house tınılı bir electropop şarkısı. Bugüne kadar duyduğunuz Katy Perry hit'lerinin laciverti, moru, pembesi. Hiçbir yenilik yok. Klip deseniz yine benzer 'şebeklikler' içeriyor. Katy Perry yine aşırı minnoş, yine tatlışko. Hiç yaşlanmıyor, her zaman ilkokul 4'üncü sınıflara ders veren bir müzik öğretmeni tadında!

Haberin Devamı

Eğlenceli ama klişe

'Katy Perry eğlencesi'ni seviyoruz ama ondan daha farklı hit'ler duymayı da hak ediyoruz. Bir önceki albümünde 'Swish Swish' gibi enteresan bir işe imza atmışlığı vardı ama bu şarkıda Perry yine kemik kitlesinin gönlünü fethetmek için tontişlik peşinde... Nakarata kadar güzel ilerleyen, sonra bir anda tekrarlara geçen şarkı eğlenceli ama klişe. Yenilik yok. Şarkının iki haftalık liste başarısı da pek parlak değil.

Artık 'lise'ye geçmeli...

ABD'de 15, İngiltere'de 13 numaraya yükselen şarkı, en önemli liste başarısını Avustralya'da 7'nci sıraya yükselerek elde etti. Şu an Almanya'da 47, İsveç'te 44, İtalya'da ise 32 numarada. Şarkının sahibi Katy Perry olunca, bu rakamlar tabii ki korkunç. Hatta fecaat! Bugüne kadar sayısız hit yayınlamayı başaran şarkıcının, yeni albümünün çıkış şarkısı olduğu tahmin edilen 'Never Really Over' ile topu tribünlere atması gerçekten enteresan. Katy Perry'nin artık 'lise öğretmenliği'ne geçiş zamanı geldi sanırım...

Haberin Devamı

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler