Ağızda dağılan et sote tarifi! İçine ekleyince lokum gibi oluyor
Et sote Türk mutfağının en lezzetli ana yemekleri arasında yer alıyor. Ancak etin düzgün ve doğru pişirilmesi tadına etki ediyor. Misafirlerinize hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarifin püf noktası var. İçine ekleyince et lokum gibi pişiyor.
Aşçıların sır gibi sakladığı o teknik! Pirinç pilavı tane tane oluyor
Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan pilav her yemeğin yanına gidiyor. Et yemeklerinden tavuk yemeklerine kadar pek çok yemeğin yardımına koşan lezzetlerden. Ancak pirinç pilavının en lezzetli hali tane tane oluşu. Eğer lapa oluyorsa pilavı böyle yapmanızda fayda var.
Arpa şehriye salatası nasıl yapılır?
Herkesin aklına genellikle arpa şehriye denildiğinde şehriyeli pilav gelir. Arpa şehriye pirinç pilavına renk katacak bir ara unsur olarak görülür. Bir anlamda yemeğin yardımcı oyuncusu konumundadır. Oysa ki arpa şehriye ile yapılabilecek pek çok lezzetli tarif bulunmaktadır...