Gündem Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu

Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu

25.08.2014 - 12:47 | Son Güncellenme:

Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açılan ve kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu. Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarında bulunan cesedin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı. 5 gencin kullandığı sanılan deniz bisikletinin parçaları ise Balıkesir’in Erdek İlçesi İlhanlar Köyü sahilinde bulundu.

Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu


Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 genci arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken acı bir haber geldi. Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu.
Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde bir ceset bulundu. Ancak DNA testi sonucu cansız bedenin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı.
DENİZE AÇILDIKLARI YERDEN 100 KM. UZAKTA BULUNDU
Serdar Demir'in cesedi Kumburgaz'dan yaklaşık 100 km uzaklıkta bulundu. Akıntı ve rüzgar gencin cansız bedenini Marmara Adası'nın arka tarafına kadar sürüklemiş.

Haberin Devamı

DENİZ BİSİKLETİNİN PARÇALARI ERDEK SAHİLİNDE BULUNDU
Denize açıldıktan sonra kaybolan 5 gencin kullandığı sanılan deniz bisikletinin parçaları, Balıkesir’in Erdek İlçesi İlhanlar Köyü sahilinde bulundu. Yaşları 25 ile 30 arasında değişen Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi 17 Ağustos pazar günü tatil için geldikleri Kamiloba sahilinden deniz bisikleti kiraladıktan sonra denize açıldı.

Kendilerinden bir daha haber alınamayan gençlerin bulunması için arama çalışmaları sürerken, önceki gün Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde bulunan cesedin DNA testi sonucu kayıp 5 gençten Serdar Demir’e ait olduğunun ortaya çıktı. Erdek sahilinde arama çalışmalarını sürdüren Bursa AKUT ekibi, İlhanlar köyü sahilinde gençlerin kullandığı sanılan deniz bisikletine ait parçalar buldu.

Haberin Devamı

Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu

Ceset ve deniz bisikleti parçalarının bulunması üzerine kayıp gençleri arama çalışmaları Marmara Adası ve Erdek sahillerinde yoğunlaştırıldı. Bölgede halen Sivil Savunma, AKUT, Sahil güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Tekirdağ’dan gelen Sualtı Polisi arama çalışmalarını sürdürüyor. (Erdem ÖZCAN- ERDEK / DHA )

KAPTANIN TELSİZ KONUŞMASI