Gündem Kaygılarım maalesef doğru çıktı

Kaygılarım maalesef doğru çıktı

13.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Manisa’da ’paralel devlet yapılanması’ operasyonuna gözaltına alınan kadınlara kelepçe takılmasına ilişkin açıklarda bulundu. Arınç şu ifadelere yer verdi:

Kaygılarım maalesef doğru çıktı

“Daha önce çeşitli vesilelerle, bu tür usulsüz ve hukuksuz uygulamaların yanlış olduğunu ve her ne sebeple olursa olsun, partimizin de ismini ve omurgasını oluşturan adalet kavramından asla taviz verilmemesi gerektiğini ifade etmiştim. Geldiğimiz noktada, daha önce ifade ettiğim kaygılarımın ne denli doğru olduğuna üzülerek şahit oluyoruz. AK Parti’nin son seçim başarısını, hukuksuz uygulamalarla gölgelemek isteyenlere karşı uyanık olunması gerektiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı


Umuyor ve inanıyorum ki partimiz, bu sinsi planın farkında ve bu oyunu bozacak ferasettedir. Büyük bir infiale yol açan ve masum insanları rencide eden bu olay karşısında, Sayın Başbakanımız’ın soruşturma açılması için talimat vermesi ile emniyet müdürünün görevinden alınması yerindedir ve her türlü takdiri, teşekkürü hak etmektedir.”