Kocaeli Kayın Birader Tartıştığı Eniştesini Silahla Vurarak Yaraladı

Kayın Birader Tartıştığı Eniştesini Silahla Vurarak Yaraladı

04.05.2017 - 16:23 | Son Güncellenme:

.

Kayın Birader Tartıştığı Eniştesini Silahla Vurarak Yaraladı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda kayınbirader tartıştığı eniştesini bacağından silahla vurarak yaraladı. Olayı gerçekleştiren şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 621 taksim 1 sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Bülent T. (28) eniştesi Yücel K. (27) ile konuşmak için eve gitti. İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma alevlenerek biran da kavgaya döndü ve Bülent T. eniştesi Yücel K.yi bacağından silahla vurarak kaçtı. Kavgayı gören çevrede ki vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine hemen olay yerine giden polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kayınbiraderi tarafından silahla vurularak yaralanan Yücel K. tedavisi yapılmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürüldü. Yaşanan silahlı kavga sonrasında olay yeri inceleme ekipleri apartmanın içinde çalışma yaptı.
Silahlı yaralama olayına karışan Bülent T. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.