Gündem Kayıp kızını ev basarak kurtardı

Kayıp kızını ev basarak kurtardı

20.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de 14 yaşındaki M.A.’nın ailesi kızlarını bir haftadır alıkoyduğunu öne sürerek ev bastı. Çıkan kavgada A.E. bıçaklandı, F.E’nin çenesi çıktı

Kayıp kızını ev basarak kurtardı

İzmir Karabağlar’da Hülya A. ve İbrahim A. çifti, kızları 14 yaşındaki M.A., bir hafta önce ortadan kaybolunca polise başvurdu. Kendileri de araştırmalarını sürdüren ve kızlarının bir evde alıkonulduğunu öğrenen Hülya A. ile İbrahim A., tespit ettikleri adrese gitti. İddiaya göre kızlarını arayan çift, eve kapıyı kırarak girdi. Evde bulunan A.E. ve F.E. ile Hülya A. ve İbrahim A. çifti arasında arbede yaşandı.

Elinde bıçakla geldi
Arbede sırasında A.E., bıçakla bacağından yaralanırken, F.E.’nin çenesi kırıldı. İki yaralı hastaneye kaldırılırken bir haftadır evde alıkonulduğu öne sürülen ve arbede sırasında yüzünden yaralanan M.A.’yı anne ve babası Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirdi. M.A., tedaviye alınırken, anne Hülya A. elindeki bıçakla geldiği için polis tarafından gözaltına alındı. M.A.’nın, hastanedeki tedavisinin ardından Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceği öğrenildi.