Gündem Kayıp liseliyi falezde kurtardılar

Kayıp liseliyi falezde kurtardılar

03.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da yaşayan lise 11’inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki S.T. 29 Aralık sabahı okula gitmek için evden çıktı.

Kayıp liseliyi falezde kurtardılar

Evlerinin önünden halk otobüsüne binen S.T.’nin öğretmeni, babasını arayıp kızlarının okula gelmediğini bildirdi. Telefonları kapalı olan S.T.’yi her yerde arayan babası Turgut T. ve akrabaları bir sonuç elde edemedi.

Sınava girmemiş
Emniyet ve jandarmadan yardım isteyen aile, kızlarına ait halk otobüsü kartının 30, 31 Aralık ve 1 Ocak günleri kullanıldığını belirledi. Otobüs ve taksi duraklarına da fotoğrafları asılan S.T., önceki gece falezlerde intiharın eşiğindeyken bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni ve bir araştırma şirketinin sahibi tarafından fark edildi. Adını açıklamayan öğretmen ve araştırma şirketi sahibi Bülent Geray, S.T. ile konuştu. S.T.’nin sürekli ağladığını ve okula gitmediği için evden kaçtığını söylediğini belirten Geray, ailesi ve telefonunu vermediğini, daha sonra işyerinde çalışan bir kadın arkadaşının evine kalması için bıraktıklarını kaydetti. Geray, S.T.’nin kayıp haberleri görünce kızı ikna ederek telefon numarasını aldıkları ailesine teslim ettiklerini söyledi.
Genç kızın bulunduğu haberi ise tüm aileyi sevince boğdu. Baba Turgut T., kızının okula gitmediği, sınava girmediği için de korkup bir kız arkadaşının evinde 3 gece kaldığı, sonraki gün intiharın eşiğindeyken bir öğretmen ve arkadaşı tarafından fark edilip kendilerine ulaşıldığını anlattı.