Mersin KAYMAKAM ATMACA’YA ZİYARET

KAYMAKAM ATMACA’YA ZİYARET

03.08.2015 - 15:07 | Son Güncellenme:

.

KAYMAKAM ATMACA’YA ZİYARET

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, göreve yeni başlayan Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca’yı ziyaret etti.
Tarsus Kaymakamlığı’na atanan Bekir Atmaca’ya ziyaretler devam ediyor. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ve beraberinde Kurumsal İletişim Sorumlusu Nermin Ateş Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Atmaca’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Müdür Ahmet Egin, Medical Park Tarsus Hastanesi hakkında bilgi verdi.
Tarsus Medical Park’ın 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olduğunu, güçlü hekim kadroları, gelişmiş yoğun bakım üniteleri ve tıbbi donanımlarıyla özellikli vakalar, önemli operasyonlar gerçekleştirdiklerini anlatan Genel Müdür Ahmet Egin, "Bölge oldukça dinamik. Ciddi bir nüfus potansiyeli var. Böylesine büyük bir bölgeye sağlık hizmeti sunmaktan mutluyuz" diye konuştu.
Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca da ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, sağlıkta önemli bir markanın Tarsus’ta hizmet veriyor olmasının bölge halkı için önemli olduğuna dikkat çekti.