Mardin Kaymakam Benek, Çalışmaları Denetledi

Kaymakam Benek, Çalışmaları Denetledi

21.02.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Benek, Çalışmaları Denetledi

MARDİN (AA) - Mazıdağı Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Halit Benek, ilçede yürütülen çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

İlçede yapılacak şelale ve şehir giriş kapısı yapımı için yer tespitinde bulunan Kaymakam Benek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yapımına devam edilen ve içinde çocuk oyun alanı, fitness alanı, otopark, kafe ve oturma bankları olan mesire alanı yapım çalışmalarını denetledi.

Benek, yaptığı açıklamada, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Benek, şunları kaydetti:

"Şimdiye kadar gelen belediye başkanları hizmet yapmış olsalardı bu ilçenin bir sıkıntısı kalmayacaktı. Biz kayyum olarak göreve geldiğimizden bu yana halka hizmet yolunda en büyük ve zorlu mücadeleyi hakka hesap verme bilinciyle hareket ederek çalışmalarımıza başladık. Şu anda ilçe merkezi içinde olan hem görüntü hem de gürültü kirliliğine sebep olan sanayi sitesini şehir dışına taşıyarak yeni bir sanayi sitesi yapım işine başladık. Yüzde 30'u tamamlanan sanayi sitesinin yapımı bitince ilçe rahat bir nefes alacak."

Haberin Devamı

İlçede gençlerin vakit geçirebileceği mekanların olmadığına dikkat çeken Benek, yapımına başlanan çok amaçlı kültür merkezinin tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.