Van Kaymakam Dundar, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Dundar, Esnafın Sorunlarını Dinledi

12.12.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Dundar, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Van’ın Çaldıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçedeki taksici esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Kaymakam Dundar, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki ve İlçe Müftüsü Fikri Göncü ile Vanyolu Caddesi üzerindeki bir taksi durağını ziyaret etti. Durakta çay içerek esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Dundar, gece gündüz halkın rahatı için hizmet veren taksicilerin daha iyi koşullarda hizmet verebilmeleri için çözüm noktasında yanlarında olduklarını söyledi. Taksicilerin toplumsal bir görevi yürüttüklerini dile getiren Dundar, "Taksicilerimizi her fırsatta ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Taksicilerimiz bugüne kadar kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışmış, kimseden herhangi bir destek alamamışlardır. Taksici esnaflarımız çarşı merkezinde derme çatma duraklar yaparak kışın zor hava koşullarında hizmet sunmuşlardır. Çaldıran Belediyesi olarak çarşı merkezinde 3 prefabrik taksi durağı kurarak daha kaliteli koşullarda hizmet vermelerini sağlayacağız. Yapacağımız prefabrik yapılarda wc, mutfak ve ısı yatılımı sağlanan yapıda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler ve ilçemize yakışır bir görsellikte sağlanmış olacak" dedi
Çiçek Taksi Kooperatif Başkanı Yakup Sanlav ise, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Çaldıran’da taksicilik hizmetlerini vermeye çalışıyoruz. Sorunlarımız var. Kaymakam bizlere çarşıda belirli noktalarda 3 prefabrik durak yapacağının sözünü verdi. Bu bizleri çok sevindirdi. İlçemizde özellikle kış aylarında durakta durulamayacak hale geliyorduk, artık duraklarımızda kalarak halkımıza hizmet vereceğiz inşallah" dedi.