Kars KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU ÖĞRETMENLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU ÖĞRETMENLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

12.10.2015 - 10:32 | Son Güncellenme:

.

KAYMAKAM ERDİNÇ DOLU ÖĞRETMENLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Selim kaymakamı ilçede görev yapan öğretmenlerle kahvaltıda bira araya geldi.
Kars’ın Selim İlçesi’ne yeni atanan öğretmenlerle Belediye Başkanı Coşkun Altun ile birlikte kahvaltıda buluşan Kaymakam Erdinç Dolu, öğretmenlere yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Öğretmenlere yeni meslek yaşantılarında mutlu ve başarılı yıllar dileyen Kaymakam Erdinç Dolu, “Siz değerli öğretmenlerimle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler, Değerli öğretmenler, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak adına çok gayretli olmalı, Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim için çalışmalıyız” dedi.
Belediye Başkanı Coşkun Altun ise Selim’e yeni atanan öğretmenlere belediye olarak her türlü yardım ve desteği vereceklerini ifade ederek, öğretmenleri Selimlilerin bağrına bastığını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından kahvaltıya geçildi. Kahvaltıda Kaymakam Dolu ile Başkan Altun’da öğretmenlerle tanışma fırsatı buldu.
Selim Kaymakamı Erdin Dolu’nun öğretmenlere verdiği kahvaltıya Başkan Coşkun Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Şube Müdürleri, ilçeye ve köylerine yeni atanan öğretmenler katıldı.