Kars Kaymakam Karaman, Köylerde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Karaman, Köylerde İncelemelerde Bulundu

25.08.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Karaman, Köylerde İncelemelerde Bulundu

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği" tarafından köylerde yaptırılan çalışmaları inceledi.

Haberin Devamı

Kaymakam Karaman, İl Genel Meclisi üyeleri Hanali Çetinkaya, Güven Önal, Murat Karakurt ile Kazıkkaya köy grubunun yollarında başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karaman, köylerde altyapı, yol ve çevre okulların tadilat ve tamirat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Köylerin modern yapıya kavuşması için altyapının önemli olduğunu vurgulayan Karaman, "Artık köylerimizdeki yolları çamur ve tozdan kurtarıyoruz. Valimizin direktifleri doğrultusunda İl Genel Meclisi üyelerimizle gece gündüz demeden köylerimizin sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyoruz. Çok şükür ilk asfalt bugün Güllüce köyümüzden dökülmeye başladı." dedi.

Haberin Devamı

Karaman, Güllüce köyünden sonra Kayalıboğaz köyüne geçerek kaymakamlıkça yaptırılacak okul lojman yerini inceleyip köy halkıyla bir araya geldi.