Hakkari Kaymakam Kaşıkçı, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Kaymakam Kaşıkçı, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

13.12.2017 - 12:52 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Kaşıkçı, Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, köy okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kaşıkçı, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında Suüstü Köyü İlk ve Ortaokulundan Yeni Mahalle'deki Gençlik Merkezi'ne getirilen öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti.

Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklama yapan Kaşıkçı, ulaşımda sıkıntı yaşayan öğrencilerin de buradaki sportif ve sanatsal faaliyetlerden faydalanmaları için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Kaşıkçı, bunun için Yüksekova Belediyesi olarak köylerdeki çocukları, okullarından otobüslerle Gençlik Merkezine ulaştırdıklarını ifade ederek, "Öğrencilerimizi burada bir gün misafir ediyoruz. Buradaki spor, müzik, resim salonu ve diğer etkinliklerden faydalanıyorlar. Bizim amacımız, öğrencilerimizi devletin tüm imkanlarından yararlandırmak ve onlara en iyi eğitimi vermektir." dedi.

Haberin Devamı

Her hafta bir okulu misafir ettiklerini aktaran Kaşıkçı, bu projenin devam edeceğini ve tüm köylerdeki okullara ulaşacaklarını dile getirdi.

Merkezdeki faaliyetlere katılan 45 öğrencile çeşitli hediyeler de verildi.

Kaşıkçı'ya, Gençlik Merkezi ziyaretinde Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz da eşlik etti.