Kars KAYMAKAM ÖĞRENCİLERLE UÇURTMA UÇURDU

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERLE UÇURTMA UÇURDU

02.05.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

KAYMAKAM ÖĞRENCİLERLE UÇURTMA UÇURDU

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, minik öğrencilerle uçurtma uçurdu, çocuklarla birlikte çocuk gibi eğlendi.
Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, Akçakale Köyü İlkokulu’nun düzenlediği ‘Uçurtma Şenliği’ne katıldı. Uçurtma şenliğine katılan Önder, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Çocukların eğlencesine eşlik etti.
Akçakale İlkokulu’nun düzenlediği etkinliğe, “Kaymakam Lokman Önder, İlçe Hakim ve Savcıları, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Çelik, İlçe Emniyet Amiri Fahrettin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Uçurtmalar uçurulmadan önce öğrenciler hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri sundu. Ardından Akçakalelilerin oynadıkları kaşıkta yumurta taşıma ve çuval yarışları renkli görüntülere sahne oldu. Oynan oyunların sonrasında uçurulan uçurtmalarla başlayan şenlikte büyük küçük herkes uçurtma keyfini doyasıya yaşadı. Kaymakam Lokman Önder ve beraberindekiler de çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Köy çocuklarının ilk defa uçurtma heyecanı yaşaması ve öğrencilerin bir sezon boyunca derslerdeki yorgunluklarını atmasına neden olurken, programa katılan herkes güneşli havada gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.