Van Kaymakam Öztürk Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi

Kaymakam Öztürk Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi

13.09.2018 - 11:25 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Öztürk Yüzme Havuzu İnşaatını İnceledi

VAN (AA) - Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede yapımı süren yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Öztürk, belediye tarafından Tepebaşı Mahallesi'nde 3 bin 200 metrekare üzerinde yapılan havuz inşaatını gezerek görevlilerden bilgi aldı.

Ardından gazetecilere açıklama yapan Öztürk, ilçede vatandaşlara yönelik birçok hizmet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Olimpik yüzme havuzunun da bunlardan biri olduğunu ifade eden Öztürk, "Bu havuz gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yüzme imkanı bulacağı bir tesis olacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Biran önce bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Van ve ilçeleri başta olmak üzere Hakkari ve Yüksekova'dan da insanların yüzme imkanı bulacağı tesis, Van'ın cazibe merkezlerinden biri olacak." dedi.

Haberin Devamı

Bodrum katında fitness salonu, soyunma odaları, seyirci lavaboları, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımların yer alacağı tesisin zemin katında, giriş fuayesi, 6 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunacak.

Tesiste ayrıca kafeterya, yönetici odaları, soyunma odaları ve büro birimleri, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 156 kişilik seyirci tribünü yer alacak.