Sivas Kaymakam Pektaş Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Pektaş Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

08.09.2017 - 13:54 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Pektaş Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçedeki okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda yeni müfredat ve yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İdareciler ve eğitim camiası olarak yüklerinin ağır olduğunu belirten Pektaş, “Hepimiz geminin içerisindeyiz, batsak da çıksak da beraberiz. Hepimiz başarı için çalışıyoruz, ekip arkadaşlarımız oldukça başarılı, hepinize güveniyorum. Bizler vatanını seven bir milletiz, bizim gidecek başka bir yerimiz yok, bu nedenle çocuklarımızın geleceğe en iyi bir şekilde yetiştirilmesi, vatana ve millete faydalı birer birey olmaları için eğitip öğretmemiz gerekiyor. Bu konuda sizlere güvenim tamdır ve bu nedenle yükümüz ağır, hep beraber el birliği ile ağır yükün altından kalkacağız inşallah." dedi.

Haberin Devamı

Pektaş, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ise ilçe genelinde 7 bin 600 öğrenci olduğunu, 18 okulun tadilat gördüğünü belirterek, birkaç okulun dışında tüm okulların eğitim ve öğretime hazır olduğunu söyledi. Kalan okulların da kısa süre içerisinde hazır hale getirileceğini aktaran Ergen, öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Programa, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut ve Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan ile okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.