Balıkesir KAYMAKAM SONEL, İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

KAYMAKAM SONEL, İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

27.08.2015 - 16:46 | Son Güncellenme:

.

KAYMAKAM SONEL, İADE-İ ZİYARETLERE BAŞLADI

Görevine yeni başlayan Balıkesir’in Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yaklaşık 2 haftadır kendisini ziyaret protokole iade-i ziyaretlere başladı.
Geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan ve Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte onlarca resmi kurum ve kuruluşun amir ve müdürü tarafından ziyaret edilen Kaymakam Tuncay Sonel, gerçekleştirilen nezaket ziyaretinin ardından, bugün belediye binasına giderek iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette, Belediye çalışmaları hakkında Kaymakam Sonel’e bilgi veren Başkan Mirza, yerel yönetim olarak kurumlarla olan ilişkilerinde birlik ve beraberlik duygularıyla hareket ettiklerini söyledi. Mirza, Bandırma Belediyesi olarak ilçede yerine getirilen hizmet ve çalışmalarda kurumlar arası dayanışma ve diyalog halinde olmayı önemsediklerini belirterek, bu yöne ciddi adımlar atıklarını ifade etti. Başkan Mirza, “Bu dayanışma ortamının Bandırma’nın yararına olacağına inanıyoruz. Bu amaçla kentimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar ile birlikte hareket etmek amacıyla dayanışma içerisindeyiz” dedi.
Başkan Mirza, ziyaretle ilgili olarak, ilçenin yeni Kaymakamı Tuncay Sonel’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.