Konya Kaymakam Türk Afrin'de Yaralanan Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

Kaymakam Türk Afrin'de Yaralanan Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

09.02.2018 - 16:11 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Türk Afrinde Yaralanan Uzman Çavuşu Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Zeytin Dalı Harekatında yaralanan piyade uzman çavuş Süleyman Topuz'u (27), Sorkun Mahallesi'ndeki baba evinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Türk, ziyarette yaptığı konuşmada, Topuz'u morali yerinde ve sağlıklı görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu operasyonda şehit olan bütün Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Türk, şunları kaydetti.

"Bizler birlik beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe kesinlikle bu ülkeye hiç kimse zarar veremeyecek. Şöyle bir tarihe bakıldığında genellikle hep Türk devletleri kardeş kavgası ile kumpaslarla yıpratılmıştır. Öyle dış müdahalelerle, savaşlarla bu memlekete yani bize hiç kimse zarar verememiştir. Bu operasyona katılanların Allah yardımcıları olsun. Biz de maddi ve manevi olarak her anlamda yanlarındayız. Dün de ilçe olarak bayrak dağıtma etkinliğimiz oldu. İnşallah en az zayiatla bu operasyon ikmal olur, tamamlanır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve emeği geçen herkese şükranlarımız sunuyoruz."

Haberin Devamı

Piyade Uzman Çavuş Süleyman Topuz'un babası Sami Topuz da "Çocuğum böyle geldi, diye üzgün değiliz. Şehit olsaydı bile bundan gurur duyardım. Devletimize Allah zeval vermesin, şükür memnunuz. Hiç bir askerimizin burnu kanamasın isteriz. Allah'ım beterinden saklasın. Kimsenin evlatlarına Allah'ım keder vermesin, acı vermesin." dedi.

Ziyarete, Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı, Akşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu ve Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem katıldı.