Muş Kaymakam Uzan Vatandaşları Uyardı

Kaymakam Uzan Vatandaşları Uyardı

06.02.2018 - 14:07 | Son Güncellenme:

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Uzan: "Şer odaklarına fırsat vermeyin, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bölmelerine izin vermeyin"

Kaymakam Uzan Vatandaşları Uyardı

MUŞ (AA) - Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ilçe sakinleriyle buluşmasında, "Şer odaklarına fırsat vermeyin, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bölmelerine izin vermeyin." dedi.
İlçedeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Uzan, Bulanık'ta daha iyi bir yaşam sürdürülebilmesi için yatırımların sürdüğünü söyledi.
Bundan bir kaç yıl önce bölücü terör örgütünün vatandaşlara zorla kepenk kapattırdığını anımsatan Uzan, şöyle devam etti:

"Şer odaklarına fırsat vermeyin, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bölmelerine izin vermeyin. Bölgemizde hala birileri çatışma çıkarmaya, kardeşliğimizi bozmaya çalışıyor, bu oyuna gelmeyin. Batıdaki bir kardeşimiz neye layıksa sizler de ona layıksınız. 7 kilometre sıcak asfalt yaptık, sizler için yaptık, 50 bin metre kilitli parke yaptık, sizin için yaptık, 5 park sizin için, çocuklarınız için yaptık. Kıl çadır, sosyal tesis yaptık hepsi sizler için."

Devlet olarak açılmayan yollar varsa açacaklarını, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayacaklarını da ifade eden Uzan, "Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için gayret edeceğiz yeter ki siz çizginizi bozmayın, duruşunuzu değiştirmeyin. Allah'ın izniyle biz size hizmetkar olarak hizmet edeceğiz." diye konuştu.
Vatandaşlardan Mahmut Ergin ise ilçeye yapılan yatırımlardan memnuniyetini dile getirerek, "20 yıldır başka yönetimlerin elinde olan belediyeler, 20-25 yılı aşkındır yapamadıkları hizmetleri, kaymakamımız belediyenin başına geçtikten sonra bir yıla sığdırdı. Ekonomi, altyapı, ulaşım gibi her konuda çok iyi duruma geldik." diye konuştu.