Gündem Kaymakamlık binası önünde şoke eden olay

Kaymakamlık binası önünde şoke eden olay

02.10.2015 - 18:37 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçe Kaymakamlığı binası önünde bulunan engelli asansörünün altına sıkışan 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Kaymakamlık binası önünde şoke eden olay

İddialara göre, 6 yaşındaki M.C.U. isimli çocuk, bir arkadaşı ile Sandıklı İlçe Kaymakamlığı binası önündeki engelli asansöründe oyun oynarken, asansörün alt kısmında bulunan boşluğa girdi.

Haberin Devamı

Oyun oynadığı diğer arkadaşı ise düğmeye basarak asansörü hareket ettirince küçük çocuk girdiği asansör boşluğu ile asansör arasına sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, yürüttükleri çalışmanın ardından küçük çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı.

Sandıklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgener’in kucağında ağır yaralı olarak ambulansa taşınan çocuk, 112 Acil Servis ambulansıyla Sandıklı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahalesi yapılan M.C.U., Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Öte yandan, asansörü hareket ettirdiği iddia edilen diğer çocuğun kim olduğunun belirlenmesi için çalışmanın devam ettiği öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.