Kayseri KAYSERİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİNDE KAYSERİ ŞEKER RÜZGARI ESTİ

KAYSERİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİNDE KAYSERİ ŞEKER RÜZGARI ESTİ

31.03.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİ ALIŞVERİŞ FESTİVALİNDE KAYSERİ ŞEKER RÜZGARI ESTİ

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde açılan ve genellikle gıda, hediyelik eşya ve yöresel kıyafetlerinde yer aldığı Kayseri Alışveriş Festivalinde gıda ve tatlı üretimi yapan firmaların, Kayseri şeker ürününü kullanıyor olmaları fuara Kayseri Şeker adına ayrı bir önem kazandırdı.
20-31 Mart 2015 tarihleri arasında açık kalan Kayseri Alış veriş festivalinde Kayseri şeker adına Panpa şirketi olarak açılan stantta Kayseri Şeker ürünlerinin yanı sıra Kayseri şeker domates serası ürünü domatesler de satışa sunuldu.
Yurt dışından bazı ülkeler ve 47 farklı ilden gelen Yöresel ürünler arasındaki baklava, künefe, fındık ezmesi gibi tatlılarda ve kahvaltılıklarda Kayseri şeker kullanan üreticiler ziyaret edilerek Panpa Müdürü Kahraman Akbal tarafından belge takdim edildi.
Üreticiler; Mamullerimizde, Kayseri şeker Fabrikasının üretmiş olduğu uluslararası gıda sertifikasyonu olan; FSSC 22000 Gıda Güvenliği ve Helal Gıda belgeli %100 pancar şekeri kullanmakta olduklarını belirterek Kayseri Şeker adına kendilerini ziyaret eden ekibe teşekkür ettiler.