Kayseri KAYSERİ ERCİYESSPOR - ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

KAYSERİ ERCİYESSPOR - ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

03.10.2015 - 21:30 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİ ERCİYESSPOR - ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

PTT 1. Lig’in 7. haftasında oynanan Kayseri Erciyesspor-Adanaspor maçının ardından her iki takımın teknik sorumlusu açıklamalarda bulundu.
Adanaspor’un Kayseri Erciyesspor’u 2-0 yendiği karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, “Her maçtan sonra her şeyi söylüyoruz. Yeni oluşum içerisindeyiz. Takıma yeni arkadaşlar katıldı. Futbolcularımıza yeni antrenmanlar yaptırıyoruz. Gençleri kazanacaksak tahammül etmek zorundayız. İyi gitmiyoruz. İnşallah düzeleceğiz. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda hakemi ağzımıza almadık. Bugünkü maçta otursunlar izlesinler. Biz kendimizi öz eleştiriyoruz. Biz bu mağlubiyeti hakeme bağlamak istemiyoruz ama bizim canımız yandı” diye konuştu.
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın ise, maç sonu açıklamasında, “Zor maç olacağının bilinci içindeydik. Bu maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Erciyesspor’da zor bir süreçten geçiyor. Allah yardımcıları olsun. Bizim Adanaspor takımızın bazı sorunları var. Bunu buradan belirtmek istiyorum. Takımızın altyapı tesisi yok. Bize burada söz verip destek vermeyenlere sitemimi söylemek istiyorum. Burada çabalarından dolayı da kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.