Kayseri KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

30.06.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

.

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
"Zaman ve mekânlar, kendilerinde meydana gelen büyük ve önemli olaylarla değer kazanırlar. Kandil geceleri, birlik ve beraberliğimiz için birer ganimettir" ifadesinde bulunduğu mesajını Tahir Nursaçan şu şekilde sürdürdü:
"Kadir Gecesi de, hayırlarla dolu olayların meydana geldiği önemli gecelerden biridir. Bu feyizli, bereketli, bin aydan daha hayırlı geceye bizleri eriştirdiği için Rabbimize hamd ediyor, şükrediyoruz.
Yüce Allah’ın kullarına ikramının bol olduğu, günahkâr olanların affa uğrayabilecekleri, hatalarından kurtulmak isteyenlerin bu hatalarını affettirebilecekleri bir zaman dilimine, Kadir Gecesine kavuşmuş bulunmaktayız.
Kadir Gecesi, hayatın ve hilkatin ağırlık merkezi gecesidir. Kadir Gecesi, kâinata anlamını getiren önemli bir gecedir.
İnsan olarak bizi adalete, hakka, fazilet ve ahlâka çağıran, insana insan olarak yaşayabilme, toplumlara ise medeniyet seviyesine yükselme yolunu açan, rahmet yüklü Yüce Kitabımız Kur’an’la olan bağımızı, akıl ve yürek gücümüzle arttırmamız ve kuvvetlendirmemiz gerekmektedir.
Ancak bu sayede bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin kıymetini, ona hak ettiği şekilde verebiliriz. Ömürlerimizi onarabilir, ömrümüze bereket katabiliriz.
Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere, tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel dilek ve duygularla tebrik ediyor, bu gecenin feyiz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, topyekün insanlığın, özellikle de İslam Dünyasının, geçmekte olduğu zorlu süreçten en kısa zamanda kurtulmasını, akan kan ve gözyaşının bir an önce durmasını, Ramazan Bayramına mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum."